S&258; READUCEM NATURA ÎN LOCUIN&538;E &536;I LA LOCUL DE MUNC&258; PENTRU O S&258;N&258;TATE MAI BUN&258;Ast&259;zi oamenii petrec 90 din via&539;&259; în spa&539;ii închise un mediu foarte diferit de ceea ce pe vremuri constituia ambientul nostru natural Renun&539;ând s&259; tr&259;im în aer liber înconjura&539;i de plante arbori &537;i lumin&259; natural&259; am pierdut beneficiile oferite de natur&259;Dar

Skogluft. Efectul aer de padure in casa si la birou

de Jorn Viumdal

Cod produs: 0000202798

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-789-176-8

Numar de pagini: 272

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

SĂ READUCEM NATURA ÎN LOCUINȚE ȘI LA LOCUL DE MUNCĂ PENTRU O SĂNĂTATE MAI BUNĂ

Astăzi, oamenii petrec 90% din viață în spații închise, un mediu foarte diferit de ceea ce pe vremuri constituia ambientul nostru natural. Renunțând să trăim în aer liber, înconjurați de plante, arbori și lumină naturală, am pierdut beneficiile oferite de natură.
Dar știai că, doar decorându-ți locuința și biroul cu anumite plante, îți poți îmbunătăți spectaculos sănătatea? Plină de informații și sfaturi practice, Skogluft ne învață cum să ne bucurăm de un mediu de viață natural în spațiul în care trăim și muncim, astfel încât să reducem oboseala, să ne întărim sistemul imunitar, să prevenim bolile și să ne creștem capacitatea de concentrare.
Acest ghid indispensabil îți va arăta cum să transformi orice perete într-un „perete skogluft", care să contribuie la diminuarea toxinelor din jurul tău. Vei descoperi plante, care, pe lângă că nu costă mult, influențează în bine sănătatea, eliberând o cantitate mare de oxigen și purificând astfel aerul. Adoptând această soluție simplă, te vei simți mai plin de energie, mai sănătos și vei aduce frumusețea naturii în lumea ta.

CE ESTE EFECTUL AER DE PĂDURE?

Cu ajutorul plantelor și al unui iluminat corespunzător, atât copiii, cât și adulții:
• se vor simţi mai vioi și mai plini de energie;
• vor putea să se concentreze mai bine;
• vor face faţă mai ușor stresului;
• se vor bucura de o sănătate mai bună și un sistem imunitar mai puternic;
• vor avea relaţii sociale mai bune.


Jørn Viumdal și-a început cariera ca inginer mecanic, dar în anii 1980 a avut un moment de trezire: „Lumea nu este numai mecanică. Lumea este și biologică!" În 1987 Jørn i-a contactat pe cei de la NASA, care tocmai începuseră niște cercetări pentru a descoperi de ce anume aveau nevoie oamenii de pe stațiile spațiale pentru a se simți confortabil. Astfel, prin intermediul lui Jørn, a început o colaborare între NASA și Universitatea Norvegiană de Științe ale Vieţii din Ås, care avea drept scop să afle cum i-ar putea face pe oameni să se simtă sănătoși și în largul lor în spațiile închise. De atunci, Jørn Viumdal lucrează să aducă elementele din natură în case, școli, grădinițe și birouri.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-789-176-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 272
Tip coperta Necartonat
Autor

Jorn Viumdal

Numar pagini 272
0 Jorn Viumdal

Produse similare

Scroll