Este timpul Spidey Marvels Spidey and prietenii lui extraordinari urmareste aventurile Super Hero Spidey si ale tuturor prietenilor sai eroiciSpider Man are toate super puterile de paianjen sens putere se poate catara si multe altele Fiecare aduce ceva unic aventurilor lor de combatere a criminalitatii facandu-i si mai puternici atunci cand lucreaza impreuna ca uimitoarea echipa Spider Dar chiar si cea mai buna echipa are uneori nevoie de o mana de ajutor atunci este bine sa

Spidey Prietenii Extraordinari Set Vehicul Si Figurina Ghost Spider F1463_F1946

Cod produs: 0000225646

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Este timpul Spidey! Marvel's Spidey and prietenii lui extraordinari urmareste aventurile Super Hero Spidey si ale tuturor prietenilor sai eroici!

Spider Man are toate super puterile de paianjen sens, putere, se poate catara si multe altele! Fiecare aduce ceva unic aventurilor lor de combatere a criminalitatii, facandu-i si mai puternici atunci cand lucreaza impreuna ca uimitoarea echipa Spider! Dar chiar si cea mai buna echipa are uneori nevoie de o mana de ajutor, atunci este bine sa ai aliati precum Ms Marvel, Black Panther si chiar Hulk! Este greu sa fii un super erou, dar te ajuta cand ai astfel de prieteni uimitori! Oprirea baietilor rai si zidurile taratoare. Echipa Spidey face totul!

  • Acest pachet contine personajul Ghost Spider.

Varsta recomandata: 3 - 9 ani


Scroll