Spion prin arhive secrete isi propune sa trateze cateva aspecte legate de istoria „razboiului din umbra“ in acele vremuri tulburi si sa gaseasca raspunsuri la cateva intrebari legate de jocurile serviciilor de spionaj pe teritoriul Romaniei Care au fost planurile reale ale Aliatilor pentru Romania Cum si unde au disparut importantele arhive romanesti Care a fost rolul masinii de descifrat „Enigma“ si mai ales cum a reusit un spion rus sa devina „Enigma“

Spion prin arhive secrete

de Haralamb Zinca

Cod produs: 0000225606

Editura: Publisol

Data aparitie: 2021

ISBN: 9786-069-6054-93

Numar de pagini: 224

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Spion prin arhive secrete isi propune sa trateze cateva aspecte legate de istoria „razboiului din umbra“ in acele vremuri tulburi si sa gaseasca raspunsuri la cateva intrebari legate de jocurile serviciilor de spionaj pe teritoriul Romaniei. Care au fost planurile reale ale Aliatilor pentru Romania? Cum si unde au disparut importantele arhive romanesti? Care a fost rolul masinii de descifrat „Enigma“ si mai ales cum a reusit un spion rus sa devina „Enigma“ din inima serviciilor de intelligence? Care a fost sfarsitul conducatorilor celui de-al Treilea Reich si mai ales al lui Adolf Hitler si al Evei Braun?

Haralamb Zinca (pseudonimul literar al lui Hary Isac Zilberman) s-a nascut pe 4 iulie 1923, la Roman. A scris peste 50 de romane politiste si de spionaj, dar si jurnale de front si carti de cercetare istorica. Este considerat parintele literaturii de gen din Romania, Sfarsitul spionului fantoma fi ind prima carte de spionaj scrisa de un autor roman, iar O crima aproape perfecta, prima carte politista. A fost unul dintre cei mai vanduti scriitori romani ai epocii sale. Cartile lui, tiparite in tiraje de 250 000-300 000 de exemplare, se epuizau in doar cateva zile. Cazurile inventate de el erau atat de surprinzatoare, incat anchetatorii profesionisti ii cereau sfaturi pentru rezolvarea unor cazuri reale. A fost distins cu Premiul Asociatiei Scriitorilor din Bucuresti – pentru cartea-document Si a fost ora H (1971) – si cu Premiul Uniunii Scriitorilor (1976). A murit, dupa o lunga suferinta, la Bucuresti, pe 24 decembrie 2008.


Data aparitie 2021
ISBN 9786-069-6054-93
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 224
Tip coperta Necartonat
Autor

Haralamb Zinca

Numar pagini 224
Scroll