Stilou Kaweco COLLECTION Dark OliveSistem de scriere stilouMaterial plasticCuloare dark oliveLungime deschis 13 cmLungime închis 105 cmGreutate 20 gPenita FÎn 1911 a fost creat ceva special cu Kaweco Sport Pixul de buzunar are o dimensiune de numai 105 cm când este închis &537;i prin urmare poate fi purtat cu tine f&259;r&259;

Stilou kaweco collection dark olive, penita F KW10002301

Cod produs: 0000227843

Brand: Kaweco

Colectie: Kaweco

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Stilou Kaweco COLLECTION Dark Olive

  • Sistem de scriere: stilou
  • Material: plastic
  • Culoare: dark olive
  • Lungime deschis: 13 cm
  • Lungime închis: 10,5 cm
  • Greutate: 20 g
  • Penita: F


În 1911 a fost creat ceva special cu Kaweco Sport. Pixul de buzunar are o dimensiune de numai 10,5 cm când este închis și, prin urmare, poate fi purtat cu tine fără probleme. Când capacul este repoziționat, crește până la o dimensiune normală de 13 cm.

Icoana Kaweco, modelul sport din plastic de înaltă calitate, va fi disponibilă în culoarea naturală măsline închis din vara anului 2021. Pe de o parte, verdele are un efect calmant, dar poate fi și la fel de stimulant. V-ar plăcea să vă relaxați și să dezvoltați gânduri creative în acest proces? Măslinele închise este culoarea stiloului perfectă pentru asta. Elementele aurii ale penei și capacul cu logo completează perfect designul.

Recomandăm pentru începători mărimea medie a penei M. Toate vârfurile, precum și stiloul în sine, sunt fabricate în Germania. Vine standard cu un cartus de cerneala albastru regal.

Pentru a se potrivi cu stiloul, Kaweco are unsprezece cerneluri colorate, un mini convertor și cleme pentru alunecare în auriu, argintiu, bronz și negru.


Colectie Kaweco
Scroll