Astazi se scriu multe lucruri despre cunostintele lui Hermes si mai ales despre cele sapte principii despre care acesta a vorbit principii care formeaza piatra de temelie a intregii cunoasteri si este cheia catre o minte superioara Cele Sapte Principii influenteaza toate lucrurile si sunt invariabile Acestea nu pot fi schimbate modificate sau distruse Deoarece sunt legi universale ele guverneaza toate lucrurile de la particulele cele mai mici pana la insusi universul care se dilata O

Supermintea umana

de Burt Goldman

Cod produs: 0000227569

Editura: Esp System

Data aparitie: 2021

ISBN: 978-606-8606-02-6

Numar de pagini: 159

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Astazi se scriu multe lucruri despre cunostintele lui Hermes si mai ales despre cele sapte principii despre care acesta a vorbit, principii care formeaza piatra de temelie a intregii cunoasteri si este cheia catre o minte superioara. Cele Sapte Principii influenteaza toate lucrurile si sunt invariabile. Acestea nu pot fi schimbate, modificate sau distruse. Deoarece sunt legi universale, ele guverneaza toate lucrurile, de la particulele cele mai mici pana la insusi universul care se dilata. O intelegere a acestor reguli va plaseaza cu un pas inainte in jocul vietii. Aceste principii sunt regulile vietii si acest concept nou, denumit Supermind, se bazeaza pe aceste sapte forte. Intelegeti si folositi principiile si ati inceput constructia supermintii voastre.
Programul Supermind a luat fiinta in anul 1979 si contine principii universale care ghideaza viata fiecarei persoane de pe planeta. in timp ce oamenii isi traiesc viata fara a sti ca propria lor existenta este controlata mai mult sau mai putin de catre aceste principii. A fost creat pentru a deschide oamenii catre aceste principii, astfel incat sa-si utilizeze puterea si potentialul vointei lor.


Data aparitie 2021
ISBN 978-606-8606-02-6
Loc aparitie Timisoara
Numar de pagini 159
Autor

Burt Goldman

Numar pagini 159
Scroll