Tableta Multifunctionala 11 in 1 in Limba Engleza este un instrument de invatare atractiv si amuzantAbilitati dezvoltate Imbunatateste gandirea logica si te ajuta sa inveti Limba Engleza prin cele 11 planse interschimbabile cu diverse teme Alfabetul Numerele Animale Fructe Titluri Obiecte utile Steaguri Forme si culori Mijloace de transport Papetarie si Legume Prin folosirea ecranului tactil se dezvolta coordonarea mana-ochi iar

Tableta multifunctionala 11 in 1 in Limba Engleza YS2921T

Cod produs: 0000235610

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Tableta Multifunctionala 11 in 1 in Limba Engleza este un instrument de invatare atractiv si amuzant.
Abilitati dezvoltate: Imbunatateste gandirea logica si te ajuta sa inveti Limba Engleza prin cele 11 planse interschimbabile cu diverse teme: Alfabetul, Numerele, Animale, Fructe, Titluri, Obiecte utile, Steaguri, Forme si culori, Mijloace de transport, Papetarie si Legume. Prin folosirea ecranului tactil se dezvolta coordonarea mana-ochi, iar culorile vii stimuleaza simtul vizual.
Provocarea parintelui: Vrei ca micutul tau sa invele Limba Engleza intr-un mod cat mai placut?
Beneficiile copilului: Este jucaria perfecta pentru a-i ajuta pe copii sa isi imbunatateasca vocabularul in Limba Engleza, fiind ideala pentru calatorii si timp liber.
Pentru ce varsta este recomandata? Tableta Multifunctionala 11 in 1 in Limba Engleza este recomandata pentru copii cu varsta peste 3 ani.
Descopera si alte tablete interactive din aceasta colectie : Descopera sunetele animalelor intr-un mod distractiv alaturi de Tableta interactiva cu animale sau invata Limba Engleza cu Tableta interactiva in Limba Engleza.
Incurajeaza-ti copilul sa descopere cat mai multe lucruri!

 

Avertisment: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani! Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala, existand pericolul de sufocare, sau nu este potrivit copiilor mai mici de 3 ani. Va rugam sa indepartati toate ambalajele, capsele, firele si etichetele atasate inainte de a da jucaria unui copil. A se folosi sub stricta supraveghere a unui adult. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
  

Dimensiune: Tableta: 24 x 19 cm 

Culoare: Multicolor 

Material: Plastic 

Poveste / Personaj: Fara 

Pentru: Baieti, Fete 

Abilitati dezvoltate: Inteligenta 

Varsta: 7 ani, 8 ani, 3 ani, 4 ani, 5 ani, 6 ani 


Scroll