Scopul Suportului pentru orele de seminar este acela de a asigura dincolo de acumularea de cunostinte juridice si dobandirea de competente pentru situatii viitoare in care cunostintele si informatia juridica insusite la modul teoretic sunt departe de a fi suficiente Mai mult prin utilizarea notiunilor clivajarea conceptelor si definirea termenilor si institutiilor juridice se pun bazele cristalizarii unui vocabular juridic propriu indispensabil in orice profesie

Teoria generala a dreptului. Suport pentru orele de seminar

de Veronica Rebreanu

Cod produs: 0000199602

Editura: Hamangiu

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-27-1446-8

Numar de pagini: 296

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Scopul Suportului pentru orele de seminar este acela de a asigura, dincolo de acumularea de cunostinte juridice, si dobandirea de competente pentru situatii viitoare, in care cunostintele si informatia juridica insusite la modul teoretic sunt departe de a fi suficiente. Mai mult, prin utilizarea notiunilor, clivajarea conceptelor si definirea termenilor si institutiilor juridice se pun bazele cristalizarii unui vocabular juridic propriu, indispensabil in orice profesie juridica.

Lucrarea Teoria generala a dreptului. Suport pentru orele de seminar cuprinde 22 de teme, iar la finalul fiecarei teme supuse discutiei, exista intrebari si teste de verificare similare celor de la examen. La orele de seminar vor fi identificate, analizate si argumentate raspunsurile corecte impreuna cu profesorul. Motivul pentru care din acest volum lipseste o anexa cu raspunsurile corecte la intrebari este evitarea invatarii acestora mecanic de catre studenti. Pe langa cele 22 de teme propuse, sunt incluse si 14 anexe care contin extrase din legislatia relevanta studierii materiei, precum si exemple de chestionare-test pentru examen.

Suportul pentru orele de seminar se adreseaza cu precadere studentilor in anul I ai Facultatii de Drept a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, oferind acestora reperele principale de invatare si verificare pe baza structurii rezumative a tematicii propuse si prin intermediul exemplelor de intrebari si teste grila pentru familiarizarea cu modalitatea de examinare la teoria generala a dreptului. Mai mult decat atat, lucrarea propune o familiarizare a studentilor si cu perspectivele pe care le ofera profesia de jurist, dobandita ca urmare a absolvirii unei facultati de drept.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-27-1446-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 296
Autor

Veronica Rebreanu

Numar pagini 296
Scroll