Volumul Teoria generala a dreptului Suport pentru orele de seminar editia a 2-a revizuita si adaugita adresat cu precadere studentilor din anul I de studiu la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca completeaza lucrarea Teoria generala a dreptului Curs pentru studentii anului I editia a 2-a revizuita si adaugita cu scopul de a oferi reperele principale de predare-invatare-evaluare a acestei disciplineSuportul pentru orele de seminar asigura

Teoria generala a dreptului. Suport pentru orele de seminar (editia a II a)

de Veronica Rebreanu

Cod produs: 0000243844

Editura: Hamangiu

Data aparitie: 2022

ISBN: 978-606-27-2141-1

Numar de pagini: 296

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Volumul Teoria generala a dreptului. Suport pentru orele de seminar, editia a 2-a, revizuita si adaugita, adresat cu precadere studentilor din anul I de studiu la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca, completeaza lucrarea Teoria generala a dreptului. Curs pentru studentii anului I, editia a 2-a, revizuita si adaugita, cu scopul de a oferi reperele principale de predare-invatare-evaluare a acestei discipline.

Suportul pentru orele de seminar asigura, dincolo de acumularea cunostintelor juridice de baza, si competente de interpretare, aplicare, adaptare la situatii reale, in care informatia juridica insusita la modul teoretic este departe de a fi suficienta. Prin provocarea studentilor de a raspunde la intrebari si teste grila, prin clivajarea conceptelor si definirea termenilor si institutiilor juridice se pun bazele cristalizarii unor aptitudini de exprimare indispensabile oricarui jurist care se respecta.

La finele fiecarei teme propuse in Suportul pentru orele de seminar se afla teste si teste grila – similare celor de la examen. La orele de seminar, pe baza discutiilor, vor fi identificate, analizate si argumentate raspunsurile corecte. Motivul pentru care lipseste o anexa cu raspunsurile corecte consta in intentia de a obliga studentul sa gandeasca singur si evitarea insusirii mecanice a raspunsurilor.

Asadar, prin intermediul suportului pentru orele de seminar se urmareste – pe baza structurii rezumative a tematicii propuse, prin intermediul exemplelor de intrebari de autoverificare si teste grila, prin intermediul extraselor din diferite acte normative – facilitarea insusirii informatiilor si familiarizarea studentilor cu modalitatea de examinare, o baza terminologica pentru studierea celorlalte discipline juridice, precum si cu perspectivele pe care le ofera absolvirea unei facultati de drept.

Veronica Rebreanu este lector la Facultatea de Drept a Universitatii Babes Bolyai Cluj Napoca si titular de curs la materiile: Teoria generala a dreptului, Probleme speciale de Teoria dreptului si Dreptul mediului.


Data aparitie 2022
ISBN 978-606-27-2141-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 296
Autor

Veronica Rebreanu

Numar pagini 296
Scroll