Prezentare Terapiile biologice ap&259;rute &537;i utilizate în ultimii ani în reumatologie au schimbat profund prognosticul pacien&539;ilor cu boli reumatice în special al celor f&259;r&259; r&259;spuns adecvat la terapia standard Lucrarea de fa&539;&259; î&537;i propune o sintez&259; a datelor de ultim&259; or&259; privind modul de producere al agen&539;ilor biologici &539;intele terapeutice ale acestor agen&539;i dar &537;i eficacitatea lor

Terapia biologica iin bolile inflamatoare reumatice ale adultului

Cod

Cod produs: 0000195017

producator

Editura: Editura Medicala

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Prezentare: Terapiile biologice apărute și utilizate în ultimii ani în reumatologie au schimbat profund prognosticul pacienților cu boli reumatice, în special al celor fără răspuns adecvat la terapia standard. Lucrarea de față își propune o sinteză a datelor de ultimă oră privind modul de producere al agenților biologici, țintele terapeutice ale acestor agenți, dar și eficacitatea lor în bolile reumatice în care au primit aprobare de utilizare sau sunt în curs de evaluare sau aprobare. Un capitol aparte este rezervat siguranței agenților biologici, efectelor adverse ale acestora, dar și recomandărilor de folosire pentru prevenirea unor reacții nedorite. Scrisă de o serie de clinicieni de prestigiu, cartea se dorește, de asemenea, un îndreptar util rezidenților și specialiștilor reumatologi care prescriu astfel de terapii, în concordanță cu protocoalele naționale de tratement cu agenți biologiciaprobați în diferite afecțiuni.

Cuprins: Biotehnologia – progres major în terapia bolilor inflamatoare reumatice, biologice originale/Biosimulare. Agenți biologici utilizați în reumatologie. Efectele adverse ale terapiilor biologice utilizate în reumatologie. Terapia biologică în poliartrita reumatoidă. Terapia biologică în spondilartritele axiale. Terapia biologică a uveitei din spondilartrite. Terapia biologică în artrita psorizică. Terapia biologică în vasculitele sistemice. Terapia biologică în lupusul eritematos sistemic. Terapia biologică în scleroza sistemică. Imunogenicitatea, o caracteristică a terapiilor biologice. Protocoale terapeutice de utilizare a terapiilor biologice aprobate în România pentru patologia reumatismală.

Adresabilitate: Medici specialiști reumatologi, interniști, rezidenți.


Autor

Ruxandra Ionescu

Data aparitie 2019
ISBN 978-973-39-0867-8
Numar de pagini 477
Numar pagini 477
Tip coperta Necartonat
Scroll