- Peste 100 de grile noi- Prezentare comparativa a institutiilor- Explicatii detaliate ale variantelor de raspuns- Punctarea modificarilor legislative recente si a jurisprudentei actuale- Teste recapitulative pe materii si mixte- Con&539;ine modificarile aduse prin Legea nr 1402022 &537;i Legea nr 1922022  Prezenta lucrare aflata deja la a patra edi&539;ie vi se adreseaza voua viitorilor

Teste-grila pentru examenele de admitere in avocatura si magistratura (editia a IV a

de Malina Tebies

Cod produs: 0000241404

Data aparitie: 2022

Editie: Editia a IV a

ISBN: 978-606-39-1097-5

Numar de pagini: 500

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

- Peste 100 de grile noi

- Prezentare comparativa a institutiilor

- Explicatii detaliate ale variantelor de raspuns

- Punctarea modificarilor legislative recente si a jurisprudentei actuale

- Teste recapitulative pe materii si mixte

- Conține modificarile aduse prin Legea nr. 140/2022 și Legea nr. 192/2022.

 

 

Prezenta lucrare, aflata deja la a patra ediție, vi se adreseaza voua, viitorilor profe­sioniști ai domeniului juridic. In partea introductiva, aceasta contine o serie de reguli neconvenționale care sper sa va ajute la abordarea și soluționarea grilelor.

Personal, am promovat atat examenul de admitere in avocatura (anul 2015), cat și examenul de admitere la Institutul Național al Magistraturii (anul 2017, la cateva luni dupa publicarea primei ediții a acestei carți). Acest fapt inseamna ca mi-am adresat aceleași intrebari asemenea voua, candidații la exa­menele de admitere in profesiile juridice, și am ales raspunsurile greșite la nume­roase intrebari. Am inceput sa aprofundez cunoștințele de drept și strate­giile de soluționare a grilelor, scriind astfel de teste și, mai mult, explicand, din punctul meu de vedere, de ce anumite soluții, deși par ca desprinse din textul de lege, nu sunt corecte.

Astfel cum am incercat sa gasesc cele mai bune explicatii, conexiuni si exemple de fiecare data cand repetam o anumita materie, tot asa am formulat raspunsurile detaliate la fiecare intrebare ori speta creata, ilustrand si soluțiile corecte, dar si variantele incorecte, cu argumente pentru fiecare dintre acestea. Am observat ca o virgula sau o negație poate transforma un raspuns valid in unul nevalid.

Cert este ca rezultatele asteptate de fiecare dintre noi nu vor aparea doar aprofundand cunoștințele juridice. Este necesar sa ne formam un mod atent si corect de raportare la testele de acest tip.

Lucrarea contine, totodata, spete practice, o parte dintre acestea fiind culese din experienta profesionala de zi cu zi. Sunt amintite opinii doctrinare majoritare si sunt tratate comparativ o serie vasta de institutii juridice.

Am convingerea ca lucrarea va fi un instrument de lucru util pentru voi toti.

Va doresc mult spor si succes!


Data aparitie 2022
Editie Editia a IV a
ISBN 978-606-39-1097-5
Numar de pagini 500
Tip coperta Necartonat
Autor

Malina Tebies

Numar pagini 500
Scroll