Redactata de un colectiv de cadre didactice cu o bogata experienta atat profesionala cat si didactica Testele grila pentru examenele de an licenta si admitere in profesiile juridice reprezinta un instrument util de verificare a cunostintelor juridice nu doar pentru studentii Universitatii Titu Maiorescu ci si pentru studentii altor facultati de drept sau candidati la concursurile de admitere in profesiile juridiceEditia a sasea a prezentei lucrari cuprinde peste 300 de grile

Teste grila pentru examenele de an, licenta si admitere in profesiile juridice (editia a VI a)

de Iosif R. Urs , Gabriel-Liviu Ispas

Cod produs: 0000203233

Editura: Hamangiu

Data aparitie: 2020

Editie: Editia a VI a

ISBN: 978-606-27-1561-8

Numar de pagini: 600

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Redactata de un colectiv de cadre didactice cu o bogata experienta, atat profesionala, cat si didactica, Testele grila pentru examenele de an, licenta si admitere in profesiile juridice, reprezinta un instrument util de verificare a cunostintelor juridice, nu doar pentru studentii Universitatii Titu Maiorescu, ci si pentru studentii altor facultati de drept sau candidati la concursurile de admitere in profesiile juridice.

Editia a sasea a prezentei lucrari cuprinde peste 300 de grile noi, in total, si o revizuire a grilelor existente prin actualizarea enunturilor si a variantelor de raspuns, in cazul in care au intervenit modificari legislative. De la prima editie, publicata in anul 2013, lucrarea a fost dezvoltata si imbunatatita, ajungand in prezent la 1351 de grile la Drept civil, 450 la Drept procesual civil, 865 la Drept penal si 737 la Drept procesual penal.

Enunturile sunt selectate si formulate cu profesionalism de catre autori, fiecare test avand trei variante de raspuns, dintre care una sau doua sunt corecte. Subliniem ca toate raspunsurile au un corespondent in textele legale in vigoare. In plus, pentru a inlesni verificarea raspunsurilor corecte, la majoritatea disciplinelor, raspunsurile sunt insotite de explicatii, prin raportare la legislatie, la jurisprudenta obligatorie a Inaltei Curti de Casatie si Justitie si a Curtii Constitutionale, precum si la doctrina relevanta.


Data aparitie 2020
Editie Editia a VI a
ISBN 978-606-27-1561-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 600
Autor

Iosif R. Urs , Gabriel-Liviu Ispas

Numar pagini 600
Scroll