Odat&259; cu The Lean Startup bestsellerul s&259;u vândut în milioane de exemplare Eric Ries a lansat o mi&537;care global&259; Concepte precum „produsul minim viabil” „testarea AB”&537;i „pivotarea” au schimbat limbajul afacerilor Acum autorul se adreseaz&259; companiilor de toate dimensiunile &537;i ne arat&259; cum poate mi&537;carea startup s&259; revitalizeze chiar &537;i cele mai mari

The Startup Way

de Eric Ries

Cod produs: 0000174570

Editura: Publica Com

Data aparitie: 2018

Editie: editia I

ISBN: 978-606-722-286-9

Numar de pagini: 448

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Odată cu The Lean Startup, bestsellerul său vândut în milioane de exemplare, Eric Ries a lansat o mișcare globală. Concepte precum „produsul minim viabil”, „testarea A/B”și „pivotarea” au schimbat limbajul afacerilor. Acum, autorul se adresează companiilor de toate dimensiunile și ne arată cum poate mișcarea startup să revitalizeze chiar și cele mai mari și mai birocratice organizații. 

În această carte revoluționară, Eric Ries se inspiră din poveștile despre transformările unor multinaționale precum General Electric și Toyota, a unor titani precum Amazon și Facebook și a unor nou-veniți ca Airbnb și Twilio. El construiește un cadru nou de management antreprenorial: o abordare completă, care duce la inovație și produce creștere susținută, chiar și în mediile cu incertitudine crescută. 

The Startup Way este o lectură esențială pentru liderii, managerii și antreprenorii de orice nivel. Este o abordare revoluționară a modului în care apar ideile bune, a transformării tuturor echipelor în startupuri și a încurajării tuturor angajaților să aibă o gândire antreprenorială. 

Un viitor clasic al genului, o carte care va inspira mii de companii să înceapă procesul de reinventare, atât de necesar. 


Data aparitie 2018
Editie editia I
ISBN 978-606-722-286-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 448
Tip coperta Necartonat
Autor

Eric Ries

Scroll