CE A FACUT TEREZA IN ROMANIA Aurel devenind din ce in ce mai curios nu rezista tentatiei si indrazni s-o intrebe sfios pe Tereza argumentand ca sentimentele lui contin o compasiune sincera-    Toate operatiunile pe care le-ai indeplinit au fost de lichidare-    Nu Primele mele actiuni dupa racolarea din fata inchisorii au fost pur medicale capatand ulterior un usor accent terorist Una din acestea am executat-o chiar in tara ta in

Tinta volumul I

de Lucian Vaceanu

Cod produs: 0000212166

Data aparitie: 2019

ISBN: 978-606-665-177-6

Numar de pagini: 425

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

CE A FACUT TEREZA IN ROMANIA...
 
Aurel, devenind din ce in ce mai curios, nu rezista tentatiei si indrazni s-o intrebe sfios pe Tereza, argumentand ca sentimentele lui contin o compasiune sincera.
-    Toate operatiunile pe care le-ai indeplinit, au fost de lichidare?
-    Nu. Primele mele actiuni, dupa racolarea din fata inchisorii, au fost pur medicale, capatand ulterior un usor accent terorist. Una din acestea am executat-o chiar in tara ta. in Romania.
-    Chiar daca este un lucru extraordinar, nu pot sa cred asa ceva! imi permiti sa te intreb, cand si unde?
-    in decembrie 1989 am contribuit la rasturnarea lui Ceausescu. De ce te uiti asa mirat la mine? Acolo am facut mai multe „injectii” cu substante energizante unor sticle cu bautura pe care le-am distribuit pe gratis unor demonstranti. Ca atare le-a fost amplificata forta fizica, le-a marita rezistenta la nesomn si, mai ales, le-am exacerbat impulsivitatea. Cu mine au mai fost cateva doamne, care au actionat la fel, dar in alte orase. Succesul a fost peste asteptari. Toti cei care au consumat bauturile noastre s-au dedat la actiuni violente si atrocitati inimaginabile. Scopul urmarit era de a incita populatia contra autoritatilor. Apogeul a fost atins mai repede decat ma asteptam.
-    Extraordinar! Si eu care credeam ca a fost in totalitate o revolta spontana a muncitorilor romani, nemultumiti de situatia economica...


Data aparitie 2019
ISBN 978-606-665-177-6
Numar de pagini 425
Autor

Lucian Vaceanu

Numar pagini 425
Scroll