Fragment Volumul 2 SE CAUTA UN „AGENT OF CHANGES”S-au reintalnit ia ora 16 00 in biblioteca colonelului Dupa ce si-au umplut paharele cu vin licoarea fermecata ie-a dezlegat limba Primul incepu discutia amfitrionul-    Iti mai amintesti de „Ucenicul vrajitor” al lui Goethe Libertatea a desteptat in noi demonul politicii care dormea in adancul spiritului nostru ascetic amortit dezinteresat si acum nu mai

Tinta volumul II

de Lucian Vaceanu

Cod produs: 0000212234

Data aparitie: 2019

ISBN: 978-606-665-178-3

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Fragment Volumul 2:
 
SE CAUTA UN „AGENT OF CHANGES”
S-au reintalnit ia ora 16, 00 in biblioteca colonelului. Dupa ce si-au umplut paharele cu vin, licoarea fermecata ie-a dezlegat limba. Primul incepu discutia amfitrionul.
-    Iti mai amintesti de „Ucenicul vrajitor” al lui Goethe? Libertatea a desteptat in noi demonul politicii, care dormea in adancul spiritului nostru ascetic, amortit, dezinteresat si acum nu mai stim cum sa-l potolim.
 
Ca sa intelegi unele lucruri acestea trebuie analizate din trecut pana in prezent. Asa cum se scrie o carte de la stanga la dreapta. Evreii insa citesc cartea invers, de la sfarsit. Se zice ca astfel inteleg mai bine prezentul. Adaptand aceste alegatii la realitatea zilelor noastre spune si Giovani Papini in cartea sa „GOG” la pag. 51, ca numai procedand de-a-ndoaselea istoria va deveni o stiinta. Ce zici daca am proceda si noi la fel?
-    Sa incercam, pentru ca incercarea este mai mult decat nimic...
-    Stii si tu Iriane, asa cum de altfel stie toata lumea, ca pentru distrugerea comunismului s-au declansat doua razboaie mondiale, in care au murit zeci de milioane de oamenii si s-au pricinuit pagube materiale a caror valoare este de multe miliarde de dolari.
 
Cu acesti bani s-ar fi putut construi tehnica spatiala si ar fi ajuns omenirea pe luna sau pe alte planete. S-ar fi implinit recomandarea lui Sammuel Huntington mai devreme cu o suta de ani, termen recomandat pentru ca pamantenii sa se mute pe alte planete. Cu toate acestea, nu au reusit sa distruga socialismul. Din contra acesta s-a extins In urma intelegerilor...

Data aparitie 2019
ISBN 978-606-665-178-3
Autor

Lucian Vaceanu

Scroll