Intemnitata in inima unei baze militare secrete Em nu are nimic de care sa se agate in afara de vocea baiatului din celula alaturata si o lista cu instructiuni gasita intr-o gura de scurgere Desi nu a mai vazut niciodata bucata aceea de hartie Em e sigura de un lucru scrisul ii apartine Ce e si mai inspaimantator e ca tanara a incercat tot ce i-a stat in putinta ca sa impiedice construirea unei masini a timpului care va distruge lumeaMarina a fost indragostita

Toate trecuturile noastre

de Cristin Terrill

Cod produs: 0000185151

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-793-589-9

Numar de pagini: 368

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Intemnitata in inima unei baze militare secrete, Em nu are nimic de care sa se agate, in afara de vocea baiatului din celula alaturata si o lista cu instructiuni gasita intr-o gura de scurgere. Desi nu a mai vazut niciodata bucata aceea de hartie, Em e sigura de un lucru: scrisul ii apartine. 

Ce e si mai inspaimantator e ca tanara a incercat tot ce i-a stat in putinta ca sa impiedice construirea unei masini a timpului care va distruge lumea.

Marina a fost indragostita dintotdeauna de cel mai bun prieten al ei, James, un mic geniu care spera sa poata controla timpul. Cand in sfarsit baiatul o observa si pare dornic sa dea o sansa povestii lor, un eveniment cumplit le naruie toate sperantele. Marina insa nu renunta si e hotarata sa il protejeze pe James, chiar daca adevarurile descoperite ii vor frange inima si ii vor rapi inocenta.

Din nefericire, Em si Marina sunt prinse intr-o nemiloasa cursa contracronometru pe care doar una dintre ele o poate castiga.


 CRISTIN TERRILL este licentiata in actorie la Vassar College (New York). Inainte sa scrie carti, a lucrat ca manager de teatru la Teatrul Tricycle din Londra, Shakespeare's Globe, Teatrul Woolly Mammoth din Washington D. C. si la  Centrul Kennedy. In prezent preda ateliere de scriere creativa pentru copii si adolescenti.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-793-589-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 368
Tip coperta Necartonat
Autor

Cristin Terrill

Numar pagini 368
Scroll