Oricum ati calatori la clasa intai sau cu buget limitat acest Ghid Turistic Vizual va conduce spre minunatele locuri pe care vi le poate oferi BarcelonaListele diferite de Top 10 de la cele mai interesante centre culturale la muzee si restaurante renumite va furnizeaza toate informatiile necesare Iar pentru a va ajuta sa economisiti banii si timpul va prezentam si o lista cu lucruri de evitatConsultand hartile detaliate de pe clapetele ghidului precum si pe cele din
- 20%

Top 10 Barcelona

de Colectiv redactional

Cod produs: 0000172756

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-33-2588-5

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Oricum ati calatori, la clasa intai sau cu buget limitat, acest Ghid Turistic Vizual va conduce spre minunatele locuri pe care vi le poate oferi Barcelona.

Listele diferite de Top 10, de la cele mai interesante centre culturale la muzee si restaurante renumite, va furnizeaza toate informatiile necesare. Iar pentru a va ajuta sa economisiti banii si timpul, va prezentam si o lista cu lucruri de evitat.

Consultand hartile detaliate de pe clapetele ghidului, precum si pe cele din interior, gasiti simplu si rapid itinerarul dorit.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-33-2588-5
Autor

Colectiv redactional

Comandate frecvent impreuna

De acelasi autor

Produse similare

Scroll