Batalia pentru Cybertron este pornita Alaturati-va Autobotilor eroici si Decepticonii rai in timp ce seria animata Bumblebee Cyberverse Adventures continuaDescoperiti puterile si abilitatile unice ale fiecarui personaj Bumblebee Cyberverse Adventures si vedeti cum aceste puteri vor fi folosite pentru a apara Cybertron sau pentru a-l amenintaCopiii pot colecta alte figuri Battle Call Trooper Class si Officer Class fiecare se vinde separat in functie de disponibilitate

Transformers Cyberverse Figurine Bumblebee Si Dinobot Swoop 14Cm F2724_F2733

Cod produs: 0000225651

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Batalia pentru Cybertron este pornita! Alaturati-va Autobotilor eroici si Decepticonii rai, in timp ce seria animata Bumblebee Cyberverse Adventures continua!

Descoperiti puterile si abilitatile unice ale fiecarui personaj Bumblebee Cyberverse Adventures si vedeti cum aceste puteri vor fi folosite pentru a apara Cybertron sau pentru a-l ameninta.

Copiii pot colecta alte figuri Battle Call Trooper Class si Officer Class (fiecare se vinde separat, in functie de disponibilitate) pentru a descoperi mai multe personaje interesante din seria Bumblebee Cyberverse Adventures!

  • Acest set contine figurinele de 14 cm Bumblebee si Dinobot Swoop.

Varsta recomandata: 6 - 15 ani


Scroll