Editia a VI-a a Tratatului de Criminalistica imi da din nou prilejul de a relua pledoaria pentru Criminalistica pentru studiul ei ca disciplina necesara am evitat sa spun absolut necesara in formarea juristului profesionist al procesului judiciarDe ce reiau aceasta pledoarie in chiar continutul ei initial Am ajuns si in anul 2015 cu tot ce putem constata din perspectiva sociala economica dar mai ales umana si de ce nu spirituala Evidenta

Tratat de Criminalistica

de Emilian Stancu

Cod produs: 0000248469

Data aparitie: 2023

ISBN: 978-606-673-673-2

Numar de pagini: 848

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Editia a VI-a a Tratatului de Criminalistica imi da, din nou, prilejul de a relua pledoaria pentru Criminalistica, pentru studiul ei ca disciplina necesara (am evitat sa spun absolut necesara), in formarea juristului, profesionist al procesului judiciar.

De ce reiau aceasta pledoarie in chiar continutul ei initial? Am ajuns si in anul 2015, cu tot ce putem constata din perspectiva sociala, economica, dar mai ales umana si, de ce nu, spirituala. Evidenta ne aseaza in fata unei involutii, resimtita inclusiv in mediul juridic, care ar trebui sa o observe si sa i se opuna. Pentru aceasta, este nevoie, insa, de adevarati profesionisti, demni, onesti, care sa slujeasca pe deplin Justitia. Formarea acestora obliga mai intai la o pregatire complexa, la apropierea ei de realitatea judiciara, cel mai adesea trista.

Cand vedem care este evolutia criminalitatii, formele acesteia, din ce in ce mai grave, mai complexe sau profesioniste, numai revenind cu picioarele pe pamant (daca imi este acceptata expresia), putem intelege ca formarea viitorilor magistrati, anchetatori si chiar avocati, trebuie sa aiba un fundament stiintific, modern, realist si cat mai putin poetic, daca se vrea combaterea cu eficienta a infractionalitatii.

Si pentru ca am evocat semnificatia aflarii adevarului, invit sa meditam la afirmatia lui Oscar Wilde, potrivit caruia: „Adevarul pur si simplu este rareori pur si niciodata simplu”.


Data aparitie 2023
ISBN 978-606-673-673-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 848
Tip coperta Necartonat
Autor

Emilian Stancu

Numar pagini 848
Scroll