Va cer sa reflectati la aceasta initiere a Renuntarii amintiti-va permanent in viata voastra zilnica faptul ca procesul de renuntare implicand crucificarea sinelui inferior nu devine posibil decat prin practicarea zilnica a detasarii Acest cuvant „detasare” este insa termenul oriental pentru ceea ce corespunde „renuntarii”Acest mare act al renuntarii marcheaza momentul in care discipolul

Treptele initierii

Cod

Cod produs: 0000180940

producator

Editura: Kullusys

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Va cer sa reflectati la aceasta initiere a Renuntarii, amintiti-va permanent in viata voastra zilnica faptul ca procesul de renuntare, implicand crucificarea sinelui inferior, nu devine posibil decat prin practicarea zilnica a detasarii. Acest cuvant „detasare” este insa termenul oriental pentru ceea ce corespunde „renuntarii”.
...Acest mare act al renuntarii marcheaza momentul in care discipolul nu mai are nimic in el care sa-I mai lege de cele trei lumi ale evolutiei umane (planele fizic, astral si al mentalului inferior). In viitor, contactul sau cu aceste lumi va fi pur voluntar si cu scopuri de servire... Cand prin suferinta interioara renunta la tot ce este material, initiatul devine un membru permanent nefluctuant si de neschimbat al celui de al cincilea regn al naturii – pe care noi il numim Ierarhia”.


Autor

Florin Gheorghita

Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-81500-1-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 258
Numar pagini 258
Tip coperta Necartonat
Scroll