Un an la Oxford este un roman despre prietenie dragoste si maturizare Personajul principal Ella Durran este o americanca tanara si ambitioasa care a primit o bursa la Oxford Aventura in Oxford devine pentru Ella o adevarata calatorie initiatica Impreuna cu barbatul care ii sta alaturi aceasta trece printr-o experienta dramatica ce ii va schimba pentru totdeauna perspectiva asupra vietii si o va ajuta sa se cunoasca mai bine pe ea insasi Desi aventura in care se implica nu are initial

Un an la Oxford

de Julia Whelan

Cod produs: 0000185180

Editura: Rao Distributie

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-006-207-3

Numar de pagini: 368

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Un an la Oxford este un roman despre prietenie, dragoste si maturizare. Personajul principal, Ella Durran, este o americanca tanara si ambitioasa care a primit o bursa la Oxford. Aventura in Oxford devine pentru Ella o adevarata calatorie initiatica. Impreuna cu barbatul care ii sta alaturi, aceasta trece printr-o experienta dramatica, ce ii va schimba pentru totdeauna perspectiva asupra vietii si o va ajuta sa se cunoasca mai bine pe ea insasi. Desi aventura in care se implica nu are initial nicio miza sentimentala, aceasta devine pe parcurs o poveste incredibil de profunda.

Julia Whelan este scriitoare, scenarista si actrita. A studiat la Colegiul Middlebury si Universitatea din Oxford, fiind licentiata in engleza si scriere creativa. Cat timp a stat in Anglia, pasiunea ei pentru ceai s-a transformat intr-o adevarata poveste de dragoste, care a culminat cu obtinerea unei certificari de maestru de ceai. Un an la Oxford este romanul sau de debut.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-006-207-3
Loc aparitie Bcuresti
Numar de pagini 368
Tip coperta Cartonat
Autor

Julia Whelan

Numar pagini 368
Scroll