Hungarismul in ultima esenta nu este decat unul din elementele de santaj folosit de planificatorii Noii Ordini Mondiale impotriva statelor suverane Slovacia Romania si Serbia pentru a le anula independenta si a le sili sa se supuna globalizariiDaca Budapesta nu intelege macar in ceasul al 12-lea acest adevar elementar sacrificandu-si viitorul pentru meschine si marunte satisfactii de moment inseamna ca trufia nemeseasca impinge lucrurile pana la limita de la care incepe neantulbr

Urmasii lui Attila

de Radu Theodoru

Cod produs: 0000212282

Data aparitie: 2019

ISBN: 978-606-665-173-8

Numar de pagini: 377

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Hungarismul in ultima esenta nu este decat unul din elementele de santaj folosit de planificatorii Noii Ordini Mondiale impotriva statelor suverane Slovacia, Romania si Serbia pentru a le anula independenta si a le sili sa se supuna globalizarii.
Daca Budapesta nu intelege macar in ceasul al 12-lea acest adevar elementar, sacrificandu-si viitorul pentru meschine si marunte satisfactii de moment inseamna ca trufia nemeseasca impinge lucrurile pana la limita de la care incepe neantul.

Dar asta este treaba Budapestei. Guvernantii romani trebuie sa inteleaga esenta razboiului atipic dus de Ungaria impotriva Romaniei. Aceea de a investi in Transilvania pe termen lung, astfel inca minoritatea maghiara sa beneficieze de standarde economice, culturale si de ivilizatie superioare, transformandu-se intr-un model dezirabil, intr-un pol de atractie, intr-un termen de comparatie superior majoritatii romanesti.
Intr-un univers concurential, cu tendinte globaliste, conducerea politica responsabila este obligata istoriceste sa asigure Romaniei conditii optime spre a fi performanta.
Guvernanti, nu absentati de la lectiile istoriei!


Data aparitie 2019
ISBN 978-606-665-173-8
Numar de pagini 377
Autor

Radu Theodoru

Numar pagini 377
Scroll