Acest velier a fost construit manual din lemn de cedru rosu corespunzator tratat respectandu-se metodele practicate in perioada istorica corespunzatoarePentru realizarea acestui model s-a lucratCarena 61 de ore Ornamente 49 de ore Vopsit & Lacuit 24 de ore Catarge & Ancoraje & Panze 36 de oreTimp total de lucru 170 de ore la care se adauga orele de cercetare In
 

Velier Goto Predestination l50 57 x 15.5 x 52 cm t265

Cod produs: 0000229070

Colectie: old modern handicrafts

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Acest velier a fost construit manual din lemn de cedru rosu, corespunzator tratat, respectandu-se metodele practicate in perioada istorica corespunzatoare.

Pentru realizarea acestui model s-a lucrat:

Carena: 61 de ore, Ornamente: 49 de ore, Vopsit & Lacuit: 24 de ore, Catarge & Ancoraje & Panze: 36 de ore.

Timp total de lucru: 170 de ore, la care se adauga orele de cercetare.

 

In incercarea sa de a determina pe plan international dezvoltarea comertului naval spre a determina un ascendent politic al Rusiei pe arena internationala, Petru I a comandat pentru Fortele Navale Rusesti construirea velierului “Goto Predestination”in anul 1700.

Vasul a fost utilizat de coalitia Rusia – Danemarca – Germania – Polonia in razboiul contra Suediei desfasurat intre anii 1700 -1721. Velierul a intrat in razboi in anul 1714 in campania Baltica si a castigat prima batalie pentru fortele navale Ruse la Hango. In anul 1719 revine in lupta si a atacat Suedia. A participat la mai multe batalii pe durata secolului XVIII fiind supus mai multor reparatii capitale.

La inceputul secolului XIX a fost retras din serviciu pentru ca nu a mai corespuns noilor tendinte revolutionare in ceea ce priveste structura si armamentul.


Colectie old modern handicrafts
Scroll