Acest velier a fost construit manual din lemn de cedru rosu corespunzator tratat respectandu-se  metodele practicate in perioada istorica corespunzatoareHMS Victory a fost ultimul velier de lupta Britanic avand o lungime de 227 picioare 104 tunuri si un echipaj de 850 oameni Se putea deplasa cu 15 pana la 17km pe ora si cantarea 7 tone inclusiv tunurileA fost lansata in anul 1765 si s-a bucurat de notorietate ca nava amiral in batalia de la Trafalgar in anul
 

Velier HMS Victory l45 50 x 18 x 46 cm t175

Cod produs: 0000229069

Colectie: old modern handicrafts

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Acest velier a fost construit manual din lemn de cedru rosu, corespunzator tratat, respectandu-se  metodele practicate in perioada istorica corespunzatoare.

H.M.S. Victory a fost ultimul velier de lupta Britanic avand o lungime de 227 picioare, 104 tunuri si un echipaj de 850 oameni. Se putea deplasa cu 15 pana la 17km pe ora si cantarea 7 tone inclusiv tunurile.

A fost lansata in anul 1765 si s-a bucurat de notorietate ca nava amiral in batalia de la Trafalgar in anul 1805 sub comanda Amiralului Nelson. Amiralul a fost impuscat si a murit in acesat batalie. H.M.S. Victory este cea mai veche nava maritima inca in activitate. Nava a fost restaurata si este expusa intr-un doc uscat in Portsmouth, Anglia. Nava din Portsmouth este a sasea nava cu numele Victory din Marina Regala. Epava  celei de a cincea nave sub numele Victory, construita cu 15 ani mai devreme a fost recent descoperita  in cursul programului “Odyssey Marine Exploration”.


Colectie old modern handicrafts
Scroll