Razboiul Bacteriologic Biologic este o realitate a prezentului care implica tehnologii ale Razboiului Genetic folosirea tehnicilor de manipulare de modificare genetica si epigenetica in scopuri militarea microorganismelor virusi microbi ricketsii ciuperci viermi etc pentru neutralizarea imbolnavirea reducerea sau extinctia unei populatii sau a unor popoare Razboi Etnic Toate acestea cu minimum de mijloace tehnice materiale si fara interventia militara

Virusul. Spaima si speranta omenirii

de Mircea Couhri, Viorica Puiu

Cod produs: 0000202822

Editura: Editura Prestige

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-9651-27-8

Numar de pagini: 320

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Razboiul Bacteriologic (Biologic) este o realitate a prezentului, care implica tehnologii ale Razboiului Genetic, folosirea tehnicilor de manipulare, de modificare genetica si epigenetica, in scopuri militare,a microorganismelor (virusi, microbi, ricketsii, ciuperci, viermi etc.) pentru neutralizarea, imbolnavirea, reducerea sau extinctia unei populatii sau a unor popoare (Razboi Etnic). Toate acestea, cu minimum de mijloace tehnice materiale si fara interventia militara directa.

Mijloacele de raspandire se pot face prin obiecte, prin alimente, vectori umani, animale, insecte sau plante infectate, cat si prin pulverizarea in spatiu cu Chemtrails. Daca, in timpul Razboiului Rece militarii foloseau proiectile sau bombe pentru raspindirea virusurilor si a microbilor, acum au la indemana diferite procedee genetice, precum drone folosite in aer, in apa si pe uscat pentru contaminare biologica-bacteriologica.
Atat timp cat va exista Civilizatia umana, vor fi virusuri din care, pana in prezent, nu cunoastem decat maximum 5% din speciile existente pe Terra. Numarul lor va creste, prin eliberarea virusurilor fosili adormiti si dezghetati din banchizele polare, din ghetari si din zona permafrost, la care se adauga cei veniti din spatiu... Totusi, din aceasta lucrare, veti intelege de ce VIRUSURILE SUNT SPAIMA SI SPERANTA OMENIRII!!!
Gen. Bg. (rez.) dr. Emil. Strainu


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-9651-27-8
Numar de pagini 320
Tip coperta Necartonat
Autor

Mircea Couhri, Viorica Puiu

Numar pagini 320
Scroll