Diversificarea raw si vegana
de Ligia Pop
Cod produs: 0000117552
Editura: Curtea Veche Publishing
Data aparitie: 2015
Editie: Editia I
ISBN: 978-606-588-840-1
Numar de pagini: 184
Disponibilitate:
Livrare detalii
14 de zile drept de retur. detalii
La 35 de ani, Ligia Pop este autoarea a sase carti: Pasi in lumea muzicii, Retete vegane fara foc (laureata a Gourmand World Cookbook Awards), Germeni si vlastari: surse de sanatate si energie, Deserturi pentru parinti si copii sanatosi, Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa si Jurnal de sarcina: sfaturi pentru o nastere naturala si un bebe sanatos.
Activeaza ca raw food chef (maestru bucatar specializat in hrana fara foc), e consultant in nutritie, sustine demonstratii culinare si organizeaza anual la Bucuresti Raw Generation Expo, care promoveaza pe plan national un stil de viata sanatos. Este gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ si „De vorba cu Ligia“. A castigat, alaturi de alti 15 bucatari din lume, titlul mondial YouTube Next Chef. Licentiata in muzica la Universitatea de Arte „George Enescu“ din Iasi, Ligia Pop e profesoara de pian.
Data aparitie | 2015 |
Editie | Editia I |
ISBN | 978-606-588-840-1 |
Loc aparitie | Bucuresti |
Numar de pagini | 184 |
Tip coperta | Necartonat |
Autor | Ligia Pop |