Acuarele acrilice 200 ml negruVopseaua acrilica este un tip de vopsea cu uscare rapida care contine un fel de pigmenti de suspensie in emulsie cu polimer acrilic ea putand fi diluata cu apa dar care devine rezistenta la apa atunci cand se usuca ceea ce este si foarte important pentru ca nu se ia mai ales daca este aplicata pe panza In functie de cat de mult este diluata vopseaua cu apa sau modificata cu diverse geluri ori uleiuri acrilice cu pasta sau alte solutii

Acuarela acrilica TOP negru 200 ml 28521

Cod produs: 0000203269

Brand: Stylex

Colectie: Stylex

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Acuarele acrilice 200 ml, negru


Vopseaua acrilica este un tip de vopsea cu uscare rapida, care contine un fel de pigmenti de suspensie in emulsie cu polimer acrilic, ea putand fi diluata cu apa, dar care devine rezistenta la apa atunci cand se usuca, ceea ce este si foarte important, pentru ca nu se ia, mai ales daca este aplicata pe panza. In functie de cat de mult este diluata vopseaua cu apa sau modificata cu diverse geluri ori uleiuri acrilice, cu pasta sau alte solutii, rezultatul final va fi distinct, mai exact el poate da impresia unei imagini uleioase sau a uneia mai sterse, mai „apoase”, ori poate crea impesia ca tabloul a fost realizat cu acuarele. Totul sta in tehnica folosita la diluarea vopselii acrilice si cert este ca rezultatul este mereu unul unic.

Culori acrilice destinate studentilor, amatori sau incepatorilor. Culori intense, pe baza de pigmenti pentru artisti, rezistenti la lumina. Textura vascoasa, potrivita pentru pictura in cutit. Aspect satinat dupa uscare. . Adera pe orice suprafata de pictura (hartie, carton, panza, lemn, ceramica, metal sau plastic).

Timp de uscare: 10-20 minute, in functie de grosimea stratului de culoare, temperatura si umiditatea din atmosfera.


Colectie Stylex
Scroll