Acuzat pe nedrept de o crima pe care n-a comis-o tanarul Eric paraseste centrul pentru minori in care si-a petrecut ultimii patru ani si incearca sa se reintegreze intr-o societate plina de prejudecati &8210; si de tentatii &8210; care nu e gata sa-l primeasca cu bratele deschise Ii dau putere teama de a nu fi absorbit in viata cartierului imund de la periferia Barcelonei unde traiste fami¬lia sa dorinta de a-si continua studiile bucuria de a citi si dragostea pentru Xenia in

Adevarul

de Care Santos

Cod produs: 0000205716

Editura: Humanitas S.A.

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-50-6867-7

Numar de pagini: 200

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Acuzat pe nedrept de o crima pe care n-a comis-o, tanarul Eric paraseste centrul pentru minori in care si-a petrecut ultimii patru ani si incearca sa se reintegreze intr-o societate plina de prejudecati ‒ si de tentatii ‒, care nu e gata sa-l primeasca cu bratele deschise. Ii dau putere teama de a nu fi absorbit in viata cartierului imund de la periferia Barcelonei, unde traiste fami¬lia sa, dorinta de a-si continua studiile, bucuria de a citi si dragostea pentru Xenia, in calea careia se ridica atatea piedici. Vor fi cartile si fata pe care o iubeste argu¬mente indeajuns de puternice pentru a depasi greutatile de acum?
 
Cred ca doar disperarea sau singuratatea sau un amestec sinucigas din ambele m-a facut sa formez numarul Xeniei, desi stiam ca nu aveam cum sa vorbesc cu ea. Am inregistrat o tacere lunga de peste doua minute. In ea reuneam toata tristetea, toata singuratatea, toata furia mea.
 
Romanul Adevarul (2017), continuarea bestsellerului premiat Minciuna (2015), dovedeste inca o data forta creatoare a autoarei si abilitatea ei de a scrie povesti puternice, emotionante si pline de empatie. Personajele sale – adolescenti carora viata le serveste uneori lectii dure – reusesc sa isi dea singure o noua sansa si sa isi gaseasca propriul drum.

Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-973-50-6867-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 200
Tip coperta Necartonat
Autor

Care Santos

Numar pagini 200
Scroll