Daca va place branza deosebita de calitate aceasta carte este sigur pentru voi Este o invitatie seducatoare in lumea afinarii arta prelucrarii si rafinarii branzeturilorAutorii cu experinta de peste 40 de ani va ofera 1001 de raspunsuri pe tema branzeturilor si va impartasesc retetele preferateVeti afla cum se prelucreaza corect branza acasa si veti invata tehnici de afinare pentru numeroase tipuri de branza Si voi va simtiti inspirati

Afinarea. Arta innobilarii branzeturilor

de Volker Waltmann, Christine Schneider

Cod produs: 0000209840

Editura: M.A.S.T. SRL

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-649-132-7

Numar de pagini: 192

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Daca va place branza deosebita, de calitate, aceasta carte este sigur pentru voi. Este o invitatie seducatoare in lumea afinarii, arta prelucrarii si rafinarii branzeturilor.

Autorii, cu experinta de peste 40 de ani, va ofera 1001 de raspunsuri pe tema branzeturilor si va impartasesc retetele preferate.

Veti afla cum se prelucreaza corect branza acasa si veti invata tehnici de afinare pentru numeroase tipuri de branza. Si voi va simtiti inspirati?


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-649-132-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 192
Autor

Volker Waltmann, Christine Schneider

Numar pagini 192
Scroll