Multe dintre legumele din gradina au danatori si boli specifice unele dificil de controlat SolutiaNu cultivati aceeasi planta in acelasi loc timp de mai multi ani Astfel in lipsa plantei gazda daunatorii sau agentul patogen isi inceteaza multiplicarea si dispar Alt beneficiu se evita saracirea solului prin folosirea mereu a acelorasi elemente nutritiveAutorul descrie in cartea sa intocmirea unui plan de rotatie intr-o gradina familiala tinand cont de

Rotatia culturilor in gradinile de legume

Cod

Cod produs: 0000201387

producator

Editura: M.A.S.T. SRL

disponibilitate Disponibilitate:
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Multe dintre legumele din gradina au danatori si boli specifice, unele dificil de controlat. Solutia?
Nu cultivati aceeasi planta in acelasi loc timp de mai multi ani. Astfel, in lipsa plantei gazda, daunatorii sau agentul patogen isi inceteaza multiplicarea si dispar. Alt beneficiu: se evita saracirea solului prin folosirea mereu a acelorasi elemente nutritive.
Autorul descrie, in cartea sa, intocmirea unui plan de rotatie intr-o gradina familiala tinand cont de toate legumele cultivate intr-un an, de intervalele de timp necesare intre culturi, de regruparea principalelor legumelor pe familii, etc.
24 de legume cuprind fiecare: familia botanica, nevoile de fertilizare, bolile si daunatorii care justifica numarul de ani pana la urmatoarea revenire.

Autor

Blaise Leclerc

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-649-116-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 112
Numar pagini 112
Scroll