Pe parcursul acestei carti vei gasi sugestii modalitati si unelte care iti vor permite sa devii STAPANUL propriei tale vieti Pe masura ce iti vei dezvolta o credinta apreciabila in puterea ta interioara ca de altfel si acea mare iubire launtrica vei degaja o asemenea energie incat reactiile tale fata de mediul ce te inconjoara precum si fata de tine insuti se vor transforma complet iar viata ti se va amelioraUn arbore prinde radacini datorita unei mici seminte ingropata in

Asculta-ti corpul versiune pentru barbati

de Lise Bourbeau

Cod produs: 0000184466

Editura: Ascendent

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-1859-94-1

Numar de pagini: 198

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Pe parcursul acestei carti, vei gasi sugestii, modalitati si unelte care iti vor permite sa devii STAPANUL propriei tale vieti. Pe masura ce iti vei dezvolta o credinta apreciabila in puterea ta interioara ca de altfel si acea mare iubire launtrica, vei degaja o asemenea energie incat reactiile tale fata de mediul ce te inconjoara, precum si fata de tine insuti, se vor transforma complet iar viata ti se va ameliora.

Un arbore prinde radacini datorita unei mici seminte ingropata in pamant. Aceasta samanta traieste in intuneric, umiditate si frig si este inconjurata de forme de viata subterane. In ciuda tuturor dificultatilor, si fara sa inteleaga ce se intampla si de ce, ea se simte irezistibil atrasa spre soare si lumina. Nu se afunda si mai mult in pamant. Din contra, ea urca, se elibereaza din stransoare, traverseaza stratul de sol progresand in drumul ei spre lumina. Dupa ce a iesit la lumina ea incepe sa creasca pentru a deveni un arbore.

Acelasi lucru se intampla cu fiecare dintre noi. Din pacate, mai sunt multi pe Pamant ce se gasesc inca la nivelul unei mici seminte aflata in intuneric. Acesti oameni ignora faptul ca exista si altceva; nu pot vedea sau refuza sa vada. Degeaba li se vorbeste despre lumina, degeaba li se arata lumina, pentru ei nimic din ce este evident nu exista. Nu au nici cea mai vaga idee despre ceea ce sunt ei cu adevarat, nu sunt deloc constienti de marea lor putere.

Pe de alta parte, o persoana care decide sa-si ia soarta in propriile maini este o persoana care a ajuns la nivelul " iesirii din pamant ". Ea incepe sa perceapa lumina si se indreapta spre acesta. Cu cat urca mai mult si ii simte caldura si razele- datorita iubirii- cu atat mai mult va creste, cu atat mai mult se va incalzi si se va lumina. -  Lise Bourbeau


Fragment din cartea "Asculta-ti corpul. Versiune pentru barbati", de Lise Bourbeau

"Cu siguranta ai realizat, de mai multe ori, faptul ca ai facut anumite lucruri fara sa fii constient si in cursul aceleiasi zile, nu ti-ai mai amintit de actele, vorbele sau gandurile tale. Cu siguranta ai facut unele lucruri pentru altii, fara sa te intrebi daca aceste lucruri iti plac cu adevarat. Dar nu te nelinisti. 
In lumea intreaga, in medie, fiinta umana este 90% inconstienta si 10 % constienta de ceea ce spune, face, gandeste si simte. Este surprinzator, nu ? Acest lucru inseamna ca iti folosesti 90% din timp, in fiecare zi, actionand, vorbind si gandind mecanic. Vom incerca impreuna sa iti modificam starea de constiinta, deoarece este foarte important sa fii constient de ceea ce gandesti, de ceea ce faci, spui sau simti, pentru a crea ceea ce vrei sa ai sau sa fii. Partea din mentalul tau, numita "subconstient" afecteaza direct regiunea plexului solar, situata intre ombilic si inima. Ceea ce se inregistreaza in subconstient actioneaza asupra emotiilor tale, care, la randul lor influenteaza felul tau de a actiona. Se spune ca subconstientul poate inregistra 10.000 de mesaje pe zi, in cazul unei persoane active, care traieste intr-un oras mare. Subconstientul este ca un calculator din corpul tau. Inregistreaza tot ceea ce se intampla in viata ta. Din momentul conceptiei, cu noua luni inainte de a te naste, inregistreaza tot ceea ce s-a spus, vazut sau auzit, perceput de simturile tale. 
Voi da un exemplu de ceea ce poate face subconstientul tau: cand mergi spre locul tau de munca, capteaza toate panourile de semnalizare, de publicitate, trecatorii, numele strazilor, culorile, sunetele... tot ceea ce vezi si auzi. Subconstientul tau face acest lucru, deoarece gradul tau de constiinta nu este inca suficient de ridicat pentru a accepta totul. Ar fi prea mult pentru constiinta ta. Subconstientul exista pentru a-ti veni in ajutor pentru a-ti pastra spiritul sanatos. Subconstientul este o parte din tine care nu rationeaza. Accepta totul asa cum un calculator isi accepta datele. "


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-973-1859-94-1
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 198
Tip coperta Necartonat
Autor

Lise Bourbeau

Numar pagini 198
Scroll