Bucataria fara foc
de Elena Nita Ibrian
Cartea „Bucătăria fără foc“ urmăreşte să ofere celor interesaţi un număr însemnat de reţete, în care alimentele devin medicamente, fără a se diminua câtuşi de puţin plăcerea omului de a pregăti şi consuma preparate culinare variate, atrăgătoare şi gustoase.
Experienţele personale, directe şi îndelungate (de peste 4 decenii) ale autoarei, au confirmat opiniile unor nutriţionişti, potrivit cărora tratarea termică a alimentelor (fiertul, prăjitul, coptul) reduce şi chiar anihilează acţiunea favorabilă asupra organismului a numeroase substanţe active: enzime, vitamine, proteine etc., existente în alimente.
| Data aparitie | 2019 |
| Editie | Editia I |
| ISBN | 978-973-699-008-8 |
| Loc aparitie | Bucuresti |
| Numar de pagini | 94 |
| Tip coperta | Necartonat |
| Autor | Elena Nita Ibrian |


