Studiul introductiv in budismul zen al lui Alan Watts scris cu o combinatie rara de prospetime si luciditate a devenit un clasic in anii care i-au urmat publicarii Cu un interes egal pentru cititorul obisnuit dar si pentru studentul serios Calea zen se afunda in originile si istoria zenului explicându-i principiile si practicile cu o splendida claritate Watts a vazut zenul ca pe „unul dintre cele mai pretioase daruri pe care Asia le-a dau lumii” si prin

Calea Zen

de Alan Watts

Cod produs: 0000180827

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-111-729-4

Numar de pagini: 304

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Studiul introductiv in budismul zen al lui Alan Watts, scris cu o combinatie rara de prospetime si luciditate, a devenit un clasic in anii care i-au urmat publicarii. Cu un interes egal pentru cititorul obisnuit, dar si pentru studentul serios, Calea zen se afunda in originile si istoria zenului, explicându-i principiile si practicile cu o splendida claritate. Watts a vazut zenul ca pe „unul dintre cele mai pretioase daruri pe care Asia le-a dau lumii” si, prin eruditia si prin pasiunea sa contagioasa, a facut acest dar minunat de accesibil cititorilor de pretutindeni.

 

Nimeni nu ne-a dat o asemenea scriere proaspata si concisa a unei introduceri in intreaga istorie a gândirii budiste din Orientului indepartat asa cum a facut-o Allan Watts.

Joseph Campbell

 

A inţelege aceasta inseamna a inţelege ca binele fara rau este ca susul fara jos şi ca a-ţi face un ideal din urmarirea binelui este ca şi cum ai incerca sa te descotoroseşti de stânga intorcându‑te mereu spre dreapta. Eşti constrâns astfel sa mergi in cerc.

Alan Watts


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-973-111-729-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 304
Autor

Alan Watts

Numar pagini 304
Scroll