La Spitalul General din Suffolk trei medici straluciti dornici de a servi viata si de a-i alina pe cei bolnavi ambitiosi si perfectionisti se vad nevoiti sa înfrunte Comitetul MortiiComitetul Mortii este un tribunal inedit organizat în spital cu scopul de a-i pune pe doctori sa se judece unii pe altii si sa hotarasca vinovatul în cazul când moartea unui pacient putea fi prevenitaDe-a lungul unui an memorabil bogat în iubire spaima

Comitetul mortii

de Noah Gordon

Cod produs: 0000177719

Editura: Vivaldi

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-150-140-6

Numar de pagini: 398

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

La Spitalul General din Suffolk, trei medici straluciti, dornici de a servi viata si de a-i alina pe cei bolnavi, ambitiosi si perfectionisti, se vad nevoiti sa înfrunte Comitetul Mortii.

Comitetul Mortii este un tribunal inedit, organizat în spital cu scopul de a-i pune pe doctori sa se judece unii pe altii si sa hotarasca vinovatul în cazul când moartea unui pacient putea fi prevenita.

De-a lungul unui an memorabil, bogat în iubire, spaima, slabiciuni si victorii, tinerii doctori trebuie sa faca fata dramelor si bucuriilor vietii de spital.

În cele din urma, fiecare trebuie sa-si stapâneasca emotiile interioare si sa se concentreze asupra lucrurilor pe care le face cel mai bine.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-973-150-140-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 398
Tip coperta Necartonat
Autor

Noah Gordon

Scroll