Craciunul domnisoarei Poimaine

de Adina Rosetti

Cod produs: 0000228962

Data aparitie: 2021

ISBN: 978-606-086-459-2

Numar de pagini: 56

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Dacă vă întrebaţi ce năzdrăvănii mai pune la cale Domnişoara Poimâine, ei bine, aflaţi că e tare ocupată să-i scrie o scrisoare lui Moş Crăciun. O listă lungă, lungă de cadouri: un aparat de captat clipa (ultimul model!), o clepsidră cu nisip magic, o mașinărie de dat timpul înainte și-napoi... ba, şi mai bine, o cutie magică, plină cu cadouri, care să nu se termine niciodată!

Dar Moşul nu mai are timp. Trebuie să ajungă la 5 000 de malluri, 10 000 de supermarketuri și la vreo 3 000 de târguri de Crăciun, pe mai multe continente.

Spiriduşii Nako, Odne şi Igar, ajutoarele Moşului, fac tot ce pot să ajungă în Regatul Timpului ca să-i dea de veste micuţei domnişoare că Moş Crăciun nu are cum să vină la ea. Noroc cu înţeleapta Doamnă A Fost Odată, care ştie prea bine că bucuria de a oferi daruri e poate mai mare decât cea de a primi.

 

„Dimineaţa de Ajun, cea mai frumoasă din lume, începea cu mine în cămaşă de noapte, urmărind fascinată trebăluiala bunicii prin bucătărie, gustând bunătăţi şi depănând poveşti, până când uşa se deschidea şi intra bunicul cu lemnele, aducând înăuntru o pală de vânt îngheţat şi câţiva fulgi răzleţi de zăpadă. Urmau pregătirile, toată ziua, la care îmi plăcea să particip: aranjatul veselei, decorarea bradului, repetițiile poeziei pe care urma să i-o spun seara Moșului – de regulă ceva cu iarnă, fulgi de nea şi săniuş, aceeaşi pe care o avusesem de învăţat pentru serbarea şcolară. Din exces de zel, pregăteam şi-un cântec suplimentar, pe care-l învăţam ascultând vinilurile vechi ale bunicilor. Uneori adormeam înainte să vină Moșul și mă trezeam buimacă după miezul nopții, la fix ca să găsesc cadourile sub bradul împodobit”, declară Adina Rosetti


Data aparitie 2021
ISBN 978-606-086-459-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 56
Tip coperta Cartonat
Autor

Adina Rosetti

Numar pagini 56
Scroll