Prin lucrarea Drept civil Teoria generala a obligatiilor Sinteze Jurisprudenta Grile s-a urmarit structurarea intuitiva a materiei teoriei obligatiilor civile prin expunerea configurativa a notiunilor si a sferei lor de aplicare atat pe plan teoretic cat si pe plan practicAplicarea si interpretarea normelor juridice aferente teoriei generale a obligatiilor civile trebuie sa aiba drept inceput cunoasterea si intelegerea lor Astfel in prima etapa a studierii acestei materii

Drept civil. Teoria generala a obligatiilor. Sinteze. Jurisprudenta. Grile (editia a II a)

de Colectiv redactional

Cod produs: 0000232617

Editura: Hamangiu

Data aparitie: 2022

Editie: Editia a II a

ISBN: 978-606-27-1960-9

Numar de pagini: 392

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Prin lucrarea Drept civil. Teoria generala a obligatiilor. Sinteze. Jurisprudenta. Grile s-a urmarit structurarea intuitiva a materiei teoriei obligatiilor civile, prin expunerea configurativa a notiunilor si a sferei lor de aplicare, atat pe plan teoretic, cat si pe plan practic.

Aplicarea si interpretarea normelor juridice aferente teoriei generale a obligatiilor civile trebuie sa aiba drept inceput cunoasterea si intelegerea lor. Astfel, in prima etapa a studierii acestei materii, informatiile prezentate in sinteze si maniera in care sunt structurate creeaza baza fundamentala pentru asimilarea notiunilor si situatiilor reglementate, in principal, de Codul civil.

Solutiile jurisprudentiale relevante prezentate in cadrul fiecarei institutii reprezinta aplicarea practica a informatiilor deja parcurse, precum si problemele juridice care pot fi puse in discutie. In cele din urma, testele grila inserate contribuie la asimilarea informatiei si la verificarea cunostintelor juridice deja acumulate.

Prezenta editie este imbogatita cu informatii care sa completeze sau sa aduca lamuriri asupra anumitor institutii ale teoriei obligatiilor civile, extrase din jurisprudenta instantelor nationale, precum si teste grila.

Materialul redat in acest curs corespunde programei din planul curricular al facultatilor de drept si vine in sprijinul studentilor, masteranzilor si a practicienilor dreptului. Totodata, lucrarea se adreseaza si absolventilor facultatilor de drept ce cauta o sintetizare a materiei obligatiilor civile, in vederea sustinerii examenului de licenta sau a examenelor de admitere in profesiile juridice.

Despre autor:

Petruta-Elena Ispas este conferentiar universitar doctor, titular al Universitatii Titu Maiorescu, Facultatea de Drept (disciplinele Drept civil. Drepturile reale principale si Drept civil. Teoria generala a obligatiilor) si avocat definitiv in Baroul Bucuresti.


Data aparitie 2022
Editie Editia a II a
ISBN 978-606-27-1960-9
Numar de pagini 392
Autor

Colectiv redactional

Numar pagini 392

De acelasi autor

Produse similare

Scroll