„Elevul si legea” este o lucrare de educatie juridica conceputa sub forma unui indrumar practic tematic Autorul a fructificat o experienta de peste 20 de ani in mediul juridic si a sintetizat informatia cuprinsa in aproape 600 de acte normativeManualul este scris pentru cei care se apropie de sau au implinit deja 14 ani Aceasta este varsta cand persoanele devin pasibile de raspundere legala in caz de comitere a unor fapte interzise in mod expres Mesajul este simplu

Elevul si legea. Manual de educatie juridica

de Cristi Danilet

Cod produs: 0000238637

Data aparitie: 2022

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-39-1029-6

Numar de pagini: 376

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

„Elevul si legea” este o lucrare de educatie juridica conceputa sub forma unui indrumar practic, tematic. Autorul a fructificat o experienta de peste 20 de ani in mediul juridic si a sintetizat informatia cuprinsa in aproape 600 de acte normative.

Manualul este scris pentru cei care se apropie de sau au implinit deja 14 ani. Aceasta este varsta cand persoanele devin pasibile de raspundere legala in caz de comitere a unor fapte interzise in mod expres. Mesajul este simplu: legea e facuta ca sa ne protejeze si, cat timp o respectam, ramanem liberi.

Elevii, parintii si profesorii vor gasi aici regulile aplicabile in diverse situatii: acasa, pe strada, online, la scoala, la locul de joaca, la cumparaturi, la locul de munca, la spital, la banca, in strainatate, in sala de judecata. Ei vor afla cum sa previna si sa reactioneze la agresiuni, cum pot apela rapid si sigur organele legii, ce proceduri trebuie urmate in relatie cu autoritatile statului, care sunt sanctiunile in cazul incalcarii legii si efectele acestora pe parcursul vietii.


Data aparitie 2022
Editie Editia I
ISBN 978-606-39-1029-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 376
Tip coperta Necartonat
Autor

Cristi Danilet

Numar pagini 376
Scroll