Lucrarea Eseul Varianta rapida de pregatire pentru Bacalaureat Literatura romana propune o metoda rapida si eficienta de pregatire a eseului structurat subiectul cu cea mai mare complexitate din cadrul probei scrise de limba si literatura romana Ca sa asimileze cat mai multe informatii corect si intr-un timp cat mai scurt candidatii trebuie sa parcurga doua etape concretizate in1 planul eseului in care sunt sistematizate cele mai importante idei ce trebuie

Eseul. Varianta rapida de pregatire pentru bacalaureat limba si literatura romana (editia 2020)

de Marilena Lascar

Cod produs: 0000209456

Editura: Art Klett

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-003-316-5

Numar de pagini: 262

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Lucrarea Eseul. Varianta rapida de pregatire pentru Bacalaureat. Literatura romana propune o metoda rapida si eficienta de pregatire a eseului structurat, subiectul cu cea mai mare complexitate din cadrul probei scrise de limba si literatura romana. Ca sa asimileze cat mai multe informatii, corect si intr-un timp cat mai scurt, candidatii trebuie sa parcurga doua etape, concretizate in:
1. planul eseului, in care sunt sistematizate cele mai importante idei ce trebuie abordate;
2. eseul propriu-zis, in care sunt dezvoltate ideile din plan, respectand cele patru repere obligatorii din cerinta subiectului.

Materia pentru examen este, astfel, pusa la dispozitia elevilor intr-o forma esentializata, organizata si accesibila, ideala pentru recapitularea cunostintelor si pentru fixarea celor mai importante repere de alcatuire a eseului.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-003-316-5
Numar de pagini 262
Tip coperta Necartonat
Autor

Marilena Lascar

Numar pagini 262
Scroll