„Acum este momentul trecerii la actiune Dupa ce ati citit cartea asta stabiliti-va un obiectiv o provocare care sa va sperie putin”OLLIE OLLERTON Cum sa continui cand esti cu moralul la pamant Cum sa acorzi prioritate recuperarii si sa preiei controlul Cum sa-ti transformi viata Pornind de la experienta sa in Fortele Speciale britanice Ollie Ollerton isi impartaseste transformarea din punctul cel mai de jos al vietii

Gata de lupta

de Ollie Ollerton

Cod produs: 0000218779

Editura: Meteor Press

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-728-803-5

Numar de pagini: 304

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

„Acum este momentul trecerii la actiune. Dupa ce ati citit cartea asta, stabiliti-va un obiectiv, o provocare care sa va sperie putin.”

OLLIE OLLERTON

 

Cum sa continui cand esti cu moralul la pamant? Cum sa acorzi prioritate recuperarii si sa preiei controlul? Cum sa-ti transformi viata?

 

Pornind de la experienta sa in Fortele Speciale britanice, Ollie Ollerton isi impartaseste transformarea din punctul cel mai de jos al vietii – o perioada intunecata de relatii sentimentale rupte, abuz de substante si depresie – pana la implinire si concentrare.

 

Cum sa-ti asumi un angajament si-ti atingi obiectivele? Cum pui capat amanarilor si ezitarilor care-ti alimenteaza indoiala de sine? Cum sa inveti sa fii curajos in toate aspectele vietii tale?

 

In cartea sa, Ollie povesteste cum si-a schimbat viata si transmite lectiile pe care le-a invatat, de la gasirea scopului si vizualizarea rezultatului, pana la abandonarea obiceiurilor proaste si stabilirea de noi rutine pozitive. Sfaturile sale ii vor ajuta pe cititori sa-si depaseasca propriile obstacole pentru a ajunge la o concentrare si un potential superior.


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-973-728-803-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 304
Tip coperta Necartonat
Autor

Ollie Ollerton

Numar pagini 304
Scroll