Ghiozdan scoala din material poliester care este flexibil si usor dimensiune 30x38x12 cm culoare multicolor 1 compartiment capacitate 13 litri bretele sunt ajustabile pentru o purtare confortabila si ergonomice care se adapteaza perfect la spate inchidere cu fermoar maner superior 2 buzunare laterale 2 buzunare frontale pentru acces usor la accesorii si gadgeturi ghiozdanul poate fi transportata in mana de maner sau in spate cu ajutorul bretelelor sau adaptat la manerul
- 15%

Ghiozdan 38 cm Enso Together Growing 93722.21

Cod produs: 0000239719

Brand: Enso

Colectie: Enso

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Ghiozdan scoala din material poliester care este flexibil si usor, dimensiune 30x38x12 cm, culoare multicolor, 1 compartiment, capacitate 13 litri, bretele sunt ajustabile pentru o purtare confortabila si ergonomice care se adapteaza perfect la spate, inchidere cu fermoar, maner superior, 2 buzunare laterale, 2 buzunare frontale pentru acces usor la accesorii si gadgeturi, ghiozdanul poate fi transportat(a): in mana de maner sau in spate cu ajutorul bretelelor sau adaptat la manerul telescopic al trolerului cu ajutorul benzii adaptabile, fermoarul ghiozdanului are 2 cheite prevazute cu gauri pentru lacat sau diferite accesorii, ghiozdanul este recomandat pentru scoala generala, ghiozdanul are ca accesoriu: pompon, 1 buzunar interior pentru depozitare accesorii si gadgeturi.
Tip compartimentare ghiozdan: 1 compartiment cu fermoar, 1 buzunar interior, 2 buzunare frontale cu fermoar, 2 buzunare laterale cu elastic.

Cand crestem alaturi de fratii, verii sau prietenii nostri, dragostea care se transmite este infinita, iar momentele acelea devin cele mai frumoase amintiri din copilaria noastra. Colectia Enso Together Growing ne reaminteste acest frumos sentiment. Multicolora, cu o inima mare si un imprimeu inflorat, colectia Enso Together Growing te insoteste in aventuri, alaturi de cei mai buni prieteni!
 
Ghiozdan scoala / Ghiozdan adaptabil / Ghiozdan calatorie cu licenta Enso, colectia Enso Together Growing, recomandat pentru fete si adolescenti.


Colectie Enso
Scroll