Felicitare Gorjuss HopeFelicitare Gorjuss Little Wings este un cadou absolut adorabil pentru persoanele dragi cu ocazia unei aniversari sarbatori sau chiar si si pentru alte ocazii Frumusetea aceste felicitari este data de cromatica si desing-ul extrem de elegant Hope este o micuta fetita Gorjuss ce doreste sa aduca speranta in viata ta Felicitarea este si mai frumoasa datorita detaliilor din slipiciIn nuante de albastru si galben aceasta

Gorjuss Felicitare - Hope GC379

Cod produs: 0000213443

Brand: Santoro

Colectie: Santoro

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Felicitare Gorjuss Hope

Felicitare Gorjuss Little Wings, este un cadou absolut adorabil pentru persoanele dragi, cu ocazia unei aniversari, sarbatori sau chiar si si pentru alte ocazii. Frumusetea aceste felicitari este data de cromatica si desing-ul extrem de elegant. Hope este o micuta fetita Gorjuss, ce doreste sa aduca speranta in viata ta. Felicitarea este si mai frumoasa datorita detaliilor din slipici.

In nuante de albastru si galben aceasta felicitare are rolul de a crea o stare de fericire si bucurie celui care o primeste. 

  • Interiorul felicitării are un spatiu special creat pentru a putea scrie mesajele pe care doriti sa le transmiteti celor dragi. 
  • Spatele felicitarii este realizat in dungi monocrome si inscriptionat cu elemente specifice Gorjuss.
  • Mai mult decat atat, aceasta felicitare contine si o mica surpriza. Pe spatele felcitarii sunt insciptionate cateva cuvinte extrem de interesante despre povestea creatoarei Gorjuss, Suzanne Woolcott. 
  • Felicitare Gorjuss Hope vine insotita de un plic frumos si elegant, de culoare alba sidefata, pentru a putea fi oferita cadou cu usurinta persoanelor dragi! Sigla Santoro London este inscriptionata pe plic, pentru a oferi un aer elegant si rafinat intregii felicitari.
  • Dimensiuni: 16.9 x 12.4 cm

Colectie Santoro
Scroll