Autoarea bestsellerurilor Surorile Boleyn si Mostenirea Boleyn Imblinzirea reginei este povestea frumoasei Kateryn Parr ultima sotie a regelui Henric al VIII-lea si una dintre cele mai complexe figuri feminine din Anglia secolului al XVI-lea Ramasa vaduva pentru a doua oara la doar treizeci de ani Kateryn este curtata de rege si trebuie sa-l accepte drept sot caci cine ar

Imblanzirea reginei

de Philippa Gregory

Cod produs: 0000220420

Editura: Polirom S.A.

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-468-545-5

Numar de pagini: 560

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Autoarea bestsellerurilor Surorile Boleyn si Mostenirea Boleyn
 
Imblinzirea reginei este povestea frumoasei Kateryn Parr, ultima sotie a regelui Henric al VIII-lea si una dintre cele mai complexe figuri feminine din Anglia secolului al XVI-lea. Ramasa vaduva pentru a doua oara la doar treizeci de ani, Kateryn este curtata de rege si trebuie sa-l accepte drept sot, caci cine ar refuza un suveran capricios, care are putere de viata si de moarte asupra intregii tari? Noua regina este nevoita sa isi invinga repulsia fata de acest barbat batrin si bolnav, sa faca fata intrigilor de la curte si, in acelasi timp, sa lupte pentru impunerea religiei anglicane. Odata cu trecerea timpului, Kateryn se dovedeste a fi mai puternica si mai inteligenta decit pare, iar personalitatea ei il cucereste treptat pe Henric. Insa ea trebuie sa-si ascunda adevarata iubire, fata de lordul Thomas Seymour, caci descoperirea acestei taine le-ar aduce amindurora moartea. Dragostea, credinta, simtul datoriei, teama si tandretea domina firea reginei erudite, care trebuie sa indure toanele unui rege crud si imprevizibil, inconjurat de curteni vicleni si uneltitori, intr-o epoca in care viata unei femei – fie ea si cea mai importanta femeie din regat – nu inseamna nimic, iar cea mai mica suspiciune poate aduce moartea.
 
„Prin povestea superba a lui Kateryn Parr, regina care i-a supravietuit lui Henric al VIII-lea, Philippa Gregory continua istoria dinastiei Tudor. Autoarea descrie foarte amanuntit detaliile intime ale relatiei celor doi si vadeste o cunoastere profunda a tensiunilor religioase si politice din Anglia acelor vremuri.” (The Times)
 
„Un roman doldora de detalii cuceritoare si strabatut de tensiunea necontenita ce stapineste o curte regala condusa de un nebun...” (Library Journal)
 
„Portretele pe care le face Gregory monarhului imbatrinit si nestatornic, dar si sotiei sale erudite si senzuale ii vor incinta pe toti cei pasionati de istoria Tudorilor.” (Publishers Weekly)

Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-973-468-545-5
Loc aparitie Iasi
Numar de pagini 560
Tip coperta Necartonat
Autor

Philippa Gregory

Numar pagini 560
Scroll