Studiul stiintific se axeaza pe domeniul Dreptului penal - Partea speciala criminologie si criminalisticii atentia deosebita fiind acordata analizei juridico-penale a infractiunilor prevazute de art 217-219 din Codul penal al Republicii Moldova si investigarii judiciare a traficului de fiinte umane art 265 Codul penal al Republicii MoldovaLucrarea s-a rezumat la analiza juridico-penala a infractiunilor privind circulatia ilegala a drogurilor deducerea semnelor de

Infractiuni privind traficul de droguri si Investigarea Criminalistica a traficului de fiinte umane. Monografie

de Radion Cojocaru , Sergiu Cernomoret

Cod produs: 0000248445

Editura: Prouniversitaria

Data aparitie: 2023

ISBN: 978-606-26-1659-5

Numar de pagini: 254

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Studiul stiintific se axeaza pe domeniul Dreptului penal - Partea speciala, criminologie si criminalisticii, atentia deosebita fiind acordata analizei juridico-penale a infractiunilor prevazute de art. 217-219 din Codul penal al Republicii Moldova si investigarii judiciare a traficului de fiinte umane (art. 265 Codul penal al Republicii Moldova).

Lucrarea s-a rezumat la analiza juridico-penala a infractiunilor privind circulatia ilegala a drogurilor, deducerea semnelor de individualizare și delimitarea de alte infractiuni sau contraventii. Deopotriva s-a realizat si studiu criminalistic - investigarea judiciara a traficului de fiinte umane.

Concluziile si recomandarile pot fi avute in vedere de catre toti cei interesati in materia dreptului penal, criminologiei și criminalisticii, fiind in special adresata profesorilor si studentilor institutiilor superioare de invatamant cu profil juridic, pentru asigurarea formarii profesionale a acestora cat si lucratorilor practici.

Studiul este elaborat in baza legislatiei Republicii Moldova.


Data aparitie 2023
ISBN 978-606-26-1659-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 254
Tip coperta Necartonat
Autor

Radion Cojocaru , Sergiu Cernomoret

Numar pagini 254
Scroll