Traim in vremuri interesante pentru exprimarea de sine oricine are o idee si un computer poate ajunge la o audienta mondialaCum iti sustii ideile si cum iti depasesti nesiguranta atunci cand ai de comunicat ceva Cum sa-ti transmiti ideile astfel incat lumea sa le observe Ce tehnici de scriere sa folosesti pentru a lucra disciplinat si pentru a-ti face din momentele de creatie o bucurie autentica Si cum te distingi de mii de concurenti

Invata cum sa-ti trezesti scriitorul interior

de Lisa Fugard

Cod produs: 0000172596

Editura: For You

Data aparitie: 2018

ISBN: 978-606-639-237-2

Numar de pagini: 128

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Traim in vremuri interesante pentru exprimarea de sine: oricine are o idee si un computer poate ajunge la o audienta mondiala.

Cum iti sustii ideile si cum iti depasesti nesiguranta atunci cand ai de comunicat ceva? Cum sa-ti transmiti ideile astfel incat lumea sa le observe? Ce tehnici de scriere sa folosesti pentru a lucra disciplinat si pentru a-ti face din momentele de creatie o bucurie autentica?
 
Si cum te distingi de mii de concurenti pentru a fi auzit?
 
Cartea Invata cum sa-ti trezesti scriitorul interior in 21 de zile este plina cu activitati de scriere creativa si cursiva, intr-un ghid cald, mangaietor, pentru a patrunde in noua ta viata ca autor imputernicit.
 
Invata cum sa generezi mai multe idei, sa-ti construiesti increderea in tine, sa eviti blocajul scriitorului si sa-ti duci povestea vietii pana la capat!

Data aparitie 2018
ISBN 978-606-639-237-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 128
Tip coperta Necartonat
Autor

Lisa Fugard

Scroll