Este de fapt un joc de memorie excelenta pentru copii care ii introduce pe copii in viata si obiectele din ferma in timp ce se bucura de entuziasmul joculuiRegulile simple imaginile colorate si interesante incurajeaza copiii sa se joace ceea ce imbunatateste si memoria si atentia celor miciABC-ul Copiilor este o serie de jocuri pentru cei mai mici jucatori pentru copii de doi trei ani care abia incep sa exploreze lumea din jurul lorFiecare joc ii ajuta pe

JOC FERMA 02094

Cod produs: 0000229443

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Este de fapt un joc de memorie excelenta pentru copii, care ii introduce pe copii in viata si obiectele din ferma, in timp ce se bucura de entuziasmul jocului.

Regulile simple, imaginile colorate si interesante incurajeaza copiii sa se joace, ceea ce imbunatateste si memoria si atentia celor mici.

ABC-ul Copiilor este o serie de jocuri pentru cei mai mici jucatori, pentru copii de doi, trei ani care abia incep sa exploreze lumea din jurul lor.

Fiecare joc ii ajuta pe jucatorii mici sa-si dezvolte abilitati diferite, satisfacand in acelasi timp curiozitatea lor naturala.

Continut 21 pereche carti de memorie, un manual pentru parinti


Scroll