Afacerea asasinatelor are propria-i atractie gravitationala si daca te apropii prea mult sau daca ramai prea mult in preajma ei nu te vei elibera niciodata John s-a retras din activitate si de aceea curiozitatea ii este starnita cand i se propune o misiune misterioasa sa aranjeze trei decese „naturale” pentru un milion de dolari Insa una dintre tinte este o femeie iar John are reguli stricte care-l opresc sa asasineze femeile Fara ca el

John Rain. Pactul asasinilor

de Barry Eisler

Cod produs: 0000218777

Editura: Meteor Press

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-728-810-3

Numar de pagini: 480

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Afacerea asasinatelor are propria-i atractie gravitationala si daca te apropii prea mult, sau daca ramai prea mult in preajma ei, nu te vei elibera niciodata.

 

John s-a retras din activitate si de aceea curiozitatea ii este starnita cand i se propune o misiune misterioasa: sa aranjeze trei decese „naturale” pentru un milion de dolari. Insa una dintre tinte este o femeie, iar John are reguli stricte care-l opresc sa asasineze femeile. 

Fara ca el s-o stie, femeia aceea este o politista aflata pe urmele unei retele ce se ocupa cu pornografia infantila, care-l cunoaste pe Dox. 

Iar cand John se intalneste cu ea si cu Dox, si apoi apar Kanezaki, Delilah, Horton si altii, incepe o misiune de neuitat din Japonia in Seattle, si de la Washington la Paris. 

 

„Ca de obicei la romanele scrise de Eisler, intriga este plina de intorsaturi, proza este viguroasa, iar actiunea se desfasoara rapid. Rezultatul este alta carte pe care n-o poti lasa din mana de la unul dintre cei mai buni scriitori de thrillere din lume.” 


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-973-728-810-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 480
Tip coperta Necartonat
Autor

Barry Eisler

Numar pagini 480
Scroll