&206;ncet-&238;ncet am &238;nv&259;&539;at buc&259;t&259;ria &537;i chiar mi-a intrat &238;ns&226;nge E ca atunci c&226;nd te &238;ndr&259;goste&537;ti c&226;nd petreci timp cu o fat&259; &537;i &238;ncepes&259; &238;&539;i plac&259; tot ceea ce zice &537;i face JOSEPH HADAD N&259;scut &238;n Israel din p&259;rin&539;i cu

Joseph Hadad. Omul

45 Lei (TVA inclus)
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

Momentan nu se pot ridica comenzi din nicio o librarie. Se poate face comanda doar cu livrare prin curier.

Cod

Cod produs: 0000196181

disponibilitate Disponibilitate: In stoc
livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Încet-încet am învățat bucătăria și chiar mi-a intrat însânge. E ca atunci când te îndrăgostești, când petreci timp cu o fată și începesă îți placă tot ceea ce zice și face.


JOSEPH HADAD

 Născut în Israel, din părinți cu origini marocane și tunisiene,Joseph Hadad a intrat în adolescență la Școala de Bucătari din Haifa și astfelși-a descoperit marea pasiune. S-a remarcat rapid în bucătăriile hotelurilorunde a lucrat și a devenit, în 1989, executive chef la unul dintre cele maimari hoteluri din Israel. În culmea gloriei, a plecat la București, în 1996,unde viața l-a pus la încercare, dar i-a oferit și recompense.

De atunci, el a devenit unul dintre cei mai cunoscuțibucătari din România, om de televiziune, proprietar de restaurante și consultantinternațional de specialitate. Dincolo de israelianul temperamental pe carepublicul îl știe de la televizor, iar pasionații de mâncare, din restaurante,se află un om sensibil, meticulos, hotărât, un bun dascăl, un fiu, tată,prieten. 

ANDRA ILIAȘ este jurnalist de peste 20 de ani. A lucratpentru diverse reviste, iar în ultimii ani s-a dedicat pasiunii culinare prinabordarea domeniului horeca dintr-o perspectivă documentată, scriindpentru publicații și site-uri de specialitate și oferind consultanță pentrurestaurante. A absolvit un curs profesional de bucătari pentru a fi sigură căvorbește același limbaj și a studiat domeniul atât din punctul de vedere alcombinațiilor alimentare, cât și al istoriei sau al bucătăriilor etnice pe carele explorează în călătoriile sale în întreaga lume. Informații despreactivitatea ei se găsesc pe blogul www.andra-ilias.ro.


Autor

Andra Ilias

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-44-0345-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 172
Numar pagini 172
Tip coperta Necartonat

Clientii clb.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Nota acordata produsului:

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Scroll