Aceasta culegere de re&539;ete este inspirata din bucataria tradi&539;ionala româneasca dar cuprinde &537;i re&539;ete specifice bucatariei interna&539;ionale Ineditul acestei car&539;i consta în modalitatea de prezentare a re&539;etelor menite sa vina atât în ajutorul persoanelor specializate în acest domeniu cât &537;i al celor care doresc sa se ini&539;ieze în arta culinara Fiecare re&539;eta

Bucatarie - retetar general

de Dan Chiriac , Violeta Borzea , Daniela Chiriac

129 Lei (TVA inclus)
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

Cod produs: 0000277640

Editura: National

Data aparitie: 2025

ISBN: 978-606-39-1726-4

Numar de pagini: 904

Disponibilitate: In stoc

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Aceasta culegere de rețete este inspirata din bucataria tradiționala româneasca, dar cuprinde și rețete specifice bucatariei internaționale. Ineditul acestei carți consta în modalitatea de prezentare a rețetelor, menite sa vina atât în ajutorul persoanelor specializate în acest domeniu, cât și al celor care doresc sa se inițieze în arta culinara. Fiecare rețeta conține consumul specific de materii prime pentru 10 porții, gramajul produsului finit pentru o porție și procesul tehnologic de preparare, fiind conceputa pe ideea asigurarii unei alimentații fundamentate pe principii științifice.

   În pas cu cerințele gastronomiei, aceasta culegere – care conține circa 1500 de de rețete – este destinata sa contribuie la promovarea unui consum sporit de legume, în concordanța cu principiile echilibrate nutrițional, precum și la diversificarea sortimentului în acest sector.

   Cartea este structurata în noua capitole, corespunzatoare diferitelor grupe de semipreparate și preparate culinare, și conține, de asemenea, principalele metode moderne de preparare culinara pentru menținerea factorilor nutritivi conținuți de materiile prime, precum și metodologia de determinare a valorii calorice și nutritive a preparatelor culinare, ușor accesibile fiecarei persoane interesate. Reușita fiecarei rețete depinde într-o foarte mare masura de respectarea cu strictețe a gramajelor prezentate în tabele, precum și a metodei de preparare specifice. Diversitatea, aspectul placut și atragator al preparatelor culinare, atenția și grija cu care vor fi servite vor contribui cu certitudine la asigurarea unor meniuri zilnice deosebite.

   Departe de a se considera o culegere exhaustiva de rețete, aceasta carte lasa totuși posibilitatea unei viitoare completari și, urmând îndeaproape modalitatea de preparare, se poate realiza cu succes un paralelism între preferințele dumneavoasta culinare și rețetele de fața. În plus, cartea prezinta soluții practice și raspunde la cele mai diferite probleme pe care le întâmpinam zilnic în preocuparile noastre pentru îmbunatațirea calitații alimentației cotidiene. Încheiem cu speranța ca fiecare cititor, gurmand sau nu, va descoperi în prezenta lucrare atât informații utile, cât și rețete culinare de mare interes. Speram ca aceasta ediție – a zecea – sa preîntâmpine așteptarile, cerințele și preferințele cititorilor noștri, pe ale caror opinii ne bazam în perfecționarea acestei lucrari.


Data aparitie 2025
ISBN 978-606-39-1726-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 904
Tip coperta Cartonat
Autor

Dan Chiriac , Violeta Borzea , Daniela Chiriac

Numar pagini 904

Clientii clb.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Nota acordata produsului:

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Scroll