„Becky este acela&351;i personaj harnic &351;i fermec&259;tor care vrea s&259; fac&259; lucrurile ca la carte dar care o d&259; în bar&259; &351;i ajunge de obicei în situa&355;ii dureros de comice Romanul e un hohot de rîs care-i va delecta deopotriv&259; pe fani &351;i pe cititorii dornici de o poveste de Cr&259;ciun îmbietoare” Kirkus Reviews„Celebra eroin&259; a lui Sophie Kinsella Becky Bloomwood

La cumparaturi de Craciun

de Sophie Kinsella

Cod produs: 0000199007

Editura: Polirom S.A.

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-468-025-2

Numar de pagini: 448

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

„Becky este acelaşi personaj harnic şi fermecător care vrea să facă lucrurile ca la carte, dar care o dă în bară şi ajunge de obicei în situaţii dureros de comice. Romanul e un hohot de rîs care-i va delecta deopotrivă pe fani şi pe cititorii dornici de o poveste de Crăciun îmbietoare.” (Kirkus Reviews)

„Celebra eroină a lui Sophie Kinsella, Becky Bloomwood, revine în cel de-al nouălea roman din seria Shopaholic, o delicioasă odă închinată cumpărăturilor, de data aceasta... de Crăciun. Becky este mai impulsivă şi mai adorabilă ca niciodată. Kinsella ne oferă un nou capitol din viaţa eroinei sale...” (Publishers Weekly)

Becky Brandon (născută Bloomwood) se dovedeşte şi în noul roman al seriei acelaşi personaj adorabil, care iubeşte cumpărăturile (chiar şi online), iar pe cele pentru Crăciun, în mod special. Viaţa ei, care curge lin şi plăcut în fermecătorul sat Letherby, unde Becky lucrează împreună cu Suze în magazinul de suvenire al acesteia, e dinamitată însă de vestea dată de părinţi, care o anunţă că se mută o vreme în Shoreditch (cea mai hipsterească zonă a Londrei) şi că îi revine sarcina de a organiza petrecerea de Crăciun a familiei. Din acest moment începe o cursă nebună (sursa unora dintre cele mai comice şi mai emoţionante pagini ale cărţii) după cel mai potrivit cadou pentru Luke, pentru Minnie şi pentru toţi cei dragi, amestecată cu eforturile disperate ale lui Becky de a ţine totul sub control şi, într-un final, de a le oferi invitaţilor săi cea mai frumoasă petrecere de Crăciun.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-973-468-025-2
Loc aparitie Iasi
Numar de pagini 448
Tip coperta Necartonat
Autor

Sophie Kinsella

Numar pagini 448
Scroll