Masuta Educativa 2in1 cu Lumini si Sunete pentru Bebelusi contine o varietate de jocuri care il ajuta pe micut sa isi dezvolte inteligentaSunetele si luminile emise de catre aceasta ii starnesc curiozitatea descoperind noi moduri de a se juca Dezvolta perceptia vizuala si auditiva si coordonarea dintre maini si ochi  Pianul are trei clape Do-Re-Mi Steluta de mare broscuta testoasa si pestisorul pot fi usor miscate sau rotite moment in care se vor produce

Masuta Educativa 2 in 1 cu Lumini si Sunete pentru Bebelusi 3902

Cod produs: 0000235647

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Masuta Educativa 2in1 cu Lumini si Sunete pentru Bebelusi contine o varietate de jocuri care il ajuta pe micut sa isi dezvolte inteligenta.
Sunetele si luminile emise de catre aceasta ii starnesc curiozitatea, descoperind noi moduri de a se juca. Dezvolta perceptia vizuala si auditiva si coordonarea dintre maini si ochi.  
Pianul are trei clape: Do-Re-Mi. Steluta de mare, broscuta testoasa si pestisorul pot fi usor miscate sau rotite, moment in care se vor produce sunete placute specifice, urmate de melodii.
Toate butoanele si functiile sunt vesel colorate si ilustrate, cu animalute marine. Contine 3 jucarii cu roti zimtate, un mecanism foarte distractiv pentru bebelusi.
Formele speciale si culorile vii incurajeaza copilul sa exerseze si sa se joace stimuland astfel dezvoltarea individuala.
Picioarele jucariei sunt detasabile si micutul o poate lua unde doreste sau se poate agata de patut.
Toate butoanele si functiile sunt vesel colorate si ilustrate, cu animalute marine.
Produsul functioneaza cu 2 baterii AA, 1,5V (nu sunt incluse in pachet)

 

Material: Plastic 

Culoare: Multicolor 

Dimensiune: 27 x 25 x 16 cm 

Abilitati dezvoltate: Dexteritate, Coordonare, Abilitati motorii fine, Atentia 

Varsta: 1 an, 2 ani, 3 ani 

Pentru: Baieti, Fete 

Avertisment: Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate. 


Scroll