Penar scoala cu 2 fermoare 2 compartimente pentru o mai buna organizare material poliester care este flexibil si usor dimensiune 23x9x7 cm culoare multicolor cu imprimeu personaj Minnie Mouse penarul este recomandat pentru scoala generala inchidere cu fermoar maner lateral penarul are ca accesoriu un breloc care completeaza designulLa fel de draguta ca petalele unei flori Minnie vrea sa te insoteasca prin aceasta colectie In roz pastel cu imprimeul Minnie plin de

Penar neechipat cu 2 compartimente Minnie Florals 23x9x7 cm 24142.21

Cod produs: 0000239572

Brand: Disney Minnie

Colectie: Disney Minnie

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Penar scoala cu 2 fermoare, 2 compartimente pentru o mai buna organizare, material poliester care este flexibil si usor, dimensiune 23x9x7 cm, culoare multicolor cu imprimeu personaj Minnie Mouse, penarul este recomandat pentru scoala generala, inchidere cu fermoar, maner lateral, penarul are ca accesoriu: un breloc care completeaza designul.

La fel de draguta ca petalele unei flori, Minnie vrea sa te insoteasca, prin aceasta colectie. In roz pastel cu imprimeul Minnie plin de flori, orice articol din acesta colectie te va face sa fii pozitiv!
 
Penar scoala cu licenta Disney (Minnie), colectia Minnie Florals, infrumusetat de personajul Minnie Mouse din serialul Minnie Mouse, recomandat pentru fete.


Colectie Disney Minnie
Scroll